< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TürkTelekom Güçlü Fırsat Tarifeleri (Sınırsız Sosyal Medya)Online Özel (23. sayfa)
-
-
-
Uğraş dur şimdi
haftalık Ya da Günlük Paket alırdınız neden bayıldınız Parayı .
-
Şu Forumda senelerdir; Aksini iddia eden üye ve yöneticileri de durumu izah ediyorum , Yazıp duruyorum
Bu Turkcelin sağı solu belli olmuyor cezai bedel çıkarıyor diye.
Alıştık artık Normal .
-
Geçirmemek için her türlü yolu deniyorlar, 50-60 lira fazlalığı gözümüz görmüyor sıcağın ortasında, tamam kardeşim aç diyorsun en son 🤷🏻♂️
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yazın Btk ya müşteri hizmetlerine bayi uğraşsın düşünsün .
Sizin gibi kabul edenler olduğu için bayilerde rahatlıkla bu işlemi yapabiliyorlar .
-
Özellikle aradım , geçiş sağlandığı andan itibaren cayma bedeli yansır diye bilgi verdiler 1 gün 10 gün farketmezmiş.
Faturasıza Geçiş günlük Haftalık paketler ile idare etseydiniz keşke .
sağlık olsun
-
8 güne 440 lira cayma cezası mı olur ,bu ceza değil vurgundur..BTK ya yazın bence..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Farklı ilden nasıl geçiş yapabiliriz acaba :( İzmir'deyim de destek olabilecek var mıdır?
-
Hattımızı geçerli olan bir ilde taşımamız yeterli mi ?
Aynen, yeterlidir. Ben izmirde yasiyorum. Tatil icin istanbul a giderken kocaeli nde bayiye ugrayip tasidim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben İstanbul’da yaşıyorum online başvurdum sorun çıkmadı şehir için bir sorun etmez umarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
işlemi yapacak yerde belli olur .
Taşınırsa konuya yazar mısınız
-
Ben online başvuru için konuştum hattın teslim edileceği yer o iller olmalıymış diye söylediler
Olmadı yani kısacası
-
sadece taşıma yada yeni hat alımına mı açık arkadaşlar?
benim hattım telekom, 2 ay sonra sözleşmem doluyor. direk buna geçemezmiyim?
-
- Güçlü Tarifelere yeni hat tesisi, numara taşıma, Şirketimizce sunulan faturasız tarifelerden geçiş yoluyla Türk Telekom Mağazaları ve müşteri hizmetleri aracılığıyla kayıt olunabilir.
- Geçemezsin .
-
Ankara’ da TT bayisine gittim, Güçlü tarifeler artık bitti dediler. Yerine 8gb, 165₺ standart kamu tarifesini önerdiler. Güçlü tarifeler hala kullanılıyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tarife hala geçerli mi ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X