Şimdi Ara

Yıldız Teknik Üniversitesi Mekatronik Müh. öğrencisine sorunuz varsa sorabilirsiniz Müh. ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben buraya girerken çok fazla imkan bulamamıştım Mekatronikçilerle tanışıp konuşmak için. YTÜ Mekatronik öğrencilerini de bulmak zordu benim zamanımda.

Gerçekten Mühendislikle, Mekatronik Mühendisliği veyahut Makine Elektronik Mühendisliklerini yazmayı düşünen soruları olan; Türk Alman İtü Odtü gibi yerlerle alakalı da sorularını az çok cevaplandırabileceğim arkadaşlar soru sorabilirler.

Sıkıldım zevkine açtım bu konuyu, belki birilerine bir yardımımız dokunur

• Kontrol tarafı sizde diğer mühendisliklere göre nasıl işleniyor ? Örn havacılık mezunu kontrolcü ile mekatronik kontrolcüsü ne ölçüde farklı ?

• hocam bu başlığı açtığınız için teşekkür ediyorum öncelikle .

kimisi geleceğin mesleği, ileride çok önemli olacak derken kimisi her bölümden biraz , imza yetkin olmaz , ne tam makinacı oluyorsun ne bilgisayarcı ne elektrikci , türkiye de çok tuutulmadı vb. şeyler söylüyor. e tabi makınacının da elektrikçinin de yanına gittiğimde çatır çatır teknik konuşuyorum diyen de var. kendiniz için doğru bölümü bulmanızı sağlıyor bölüme girip diğer bölümleri de deneyimlediğinizde aa ben şuna ilgiliymişim aslında diyip keşke direkt o bölümü yazsaydım diyen de var .

çevremdeki mekatronikçilerde güzel yerlerde çalışanlar var ama yine de seçim konusunda arada bırakıyor. bu konuda sizin düşünceleriniz nelerdir. duyduğum kadarıyla dersler zormuş ve öğrenim sürecinde kulupler vs ile kendiniizi bir yöne daha fazla geliştiriyormuşsunuz

sizin de fikrinizi almak isterim. ayrıca bildiğiniz mezunlar varsa onların veya kendinizin yol haritasından da bahsederseniz sevinirim

update: gezinirken gördüğüm bir yorum

Alıntı

metni:
    Mekatronik mühendisliği için de iyi bir elektrik elektronik mühendisliği öğretim planı ve makine mühendisliği öğretim planıyla kıyasla hiçbir vasfının olmadığını görürsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmiRalli -- 18 Temmuz 2024; 18:22:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.