Şimdi Ara

YILDIZ TEKNİK ÜNİ İŞLETME KAMPÜSÜ TAŞINDI MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beşiktaştan taşınmış diyorlar doğru mu ? , eğer öyleyse listemden çıkarıcam

• iibf davutpasa'ya tasindi. cevresinde pek bir numara olmasa da kampusun kendisi yildiz kampusunden cok daha guzel. kampus ici genel anlamda ihtiyaclarinizi karsilamaya yeter disari cikmaya gerek yok. tekrar dusunun derim. ha bence de tasinmasi gereksizdi orasi ayri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raphaël

iibf davutpasa'ya tasindi. cevresinde pek bir numara olmasa da kampusun kendisi yildiz kampusunden cok daha guzel. kampus ici genel anlamda ihtiyaclarinizi karsilamaya yeter disari cikmaya gerek yok. tekrar dusunun derim. ha bence de tasinmasi gereksizdi orasi ayri.

oh sonunda biri cevapladı . tesekkürler ya. ben kartalda oturuyorumda besiktas olsa tercih ederdim ama davutpasa uzak kalırdı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: twilight999

quote:

iibf davutpasa'ya tasindi. cevresinde pek bir numara olmasa da kampusun kendisi yildiz kampusunden cok daha guzel. kampus ici genel anlamda ihtiyaclarinizi karsilamaya yeter disari cikmaya gerek yok. tekrar dusunun derim. ha bence de tasinmasi gereksizdi orasi ayri.

oh sonunda biri cevapladı . tesekkürler ya. ben kartalda oturuyorumda besiktas olsa tercih ederdim ama davutpasa uzak kalırdı :(

eger kadikoy kartal metrosuna yakin oturuyorsaniz yil icinde davutpasa'ya besiktas'tan daha trafik yuzunden daha cabuk ulasirsiniz emin olun ben de uzak saniyordum kozyatagindan davutpasaya 1 saatte ulastim tamamen metro icinden kisa aktarmalarla gidiyorsunuz. inanmiyorsaniz bir gun deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raphaël -- 16 Temmuz 2015; 19:06:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: twilight999

quote:

eger kadikoy kartal metrosuna yakin oturuyorsaniz yil icinde davutpasa'ya besiktas'tan daha trafik yuzunden daha cabuk ulasirsiniz emin olun ben de uzak saniyordum kozyatagindan davutpasaya 1 saatte ulastim tamamen metro icinden kisa aktarmalarla gidiyorsunuz. inanmiyorsaniz bir gun deneyin

evet 10 dk yürüme mesafesi var :) ya lisetemden çıkardım ama şimdi , hem aramda 50 k lık bir açık vardı :) ,marmara i.ö işletme 134 bin , ben 120 binim , sanırım hergün bahçelievlere gitmem gerekicek :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.