Şimdi Ara

Yıldız Teknik Endüstri vs Boğaziçi YBS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar siz hangisini önerirdiniz benim yerimde olsanız hangisini seçerdiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yıldız endüstri
  • Tartışmasız Boğaziçi YBS. İstanbuldaysan tanıtımına git anlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F61DC1DE5 -- 20 Temmuz 2016; 10:10:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umozk

Tartışmasız Boğaziçi YBS. İstanbuldaysan tanıtımına git anlarsın.

Hocam tanıtımlar ne zaman bilginiz var mı ben bilgiye ulsşamadım

• Boğaziçi internet sitesinde var her bölümün hangi gün saatte tanıtım yapacağı. Beklemene gerek yok istersen direk okula git öğrencilerle hocalarla konuş çok yakın davranırlar. İl dışındaysan youtubedan geçen yılların tanıtımlarını izleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F61DC1DE5 -- 20 Temmuz 2016; 10:21:25 >
  • quote:

Boğaziçi internet sitesinde var her bölümün hangi gün saatte tanıtım yapacağı. Beklemene gerek yok istersen direk okula git öğrencilerle hocalarla konuş çok yakın davranırlar. İl dışındaysan youtubedan geçen yılların tanıtımlarını izleyebilirsin.

Çok teşekkür ederim bilgi için aradım demin bığaziçini ufak bir ön bilgi aldım ama aklım hala karışık yıldız endüstriyle arasında karar veremiyorum

• Bölümlerin adına takılma, artık her yer üniversite her yer mühendis. Üniversite lise gibi sadece ders değildir. Önemli olan senin piyasayı öğrenmen, sektörle ilişkiler kurabilmen ve bu da en iyi Boğaziçinde oluyor.YBS uygulamalı bilimler yükseokuluna bağlı, bu yüzden ygs ile alıyor. Fakat emin ol derece yapan Boğaziçi İşletme öğrencisi hangi haklara imkanlara sahipse sen de o haklara sahipsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp vs boğaziçi işletme
    2 yıl önce açıldı
    BOĞAZİÇİ vs ODTÜ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bölümlerin adına takılma, artık her yer üniversite her yer mühendis. Üniversite lise gibi sadece ders değildir. Önemli olan senin piyasayı öğrenmen, sektörle ilişkiler kurabilmen ve bu da en iyi Boğaziçinde oluyor.YBS uygulamalı bilimler yükseokuluna bağlı, bu yüzden ygs ile alıyor. Fakat emin ol derece yapan Boğaziçi İşletme öğrencisi hangi haklara imkanlara sahipse sen de o haklara sahipsin.

Çok teşekkürler yardımınlarınız için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.