Şimdi Ara

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi HUKUK Fakültesi Hakkında Bilgisi Olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Marmara Hukuk (İÖ) istiyordum fakat sanırım ucundan kaçıracağım. Ya İstanbul ya da Ankara istediğim için, özellerin tam burslularından da iyi olanlar gelmiyor. Başlıkta bahsettiğim hukuk fakültesi hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Hazırlık varmış galiba. Zorunlu mu? Hazırlık için muafiyet sınavı var mı? Eğitimi/konumu nasıl?

Siyasi konumuyla ilgilenmiyorum arkadaşlar. Hükümet yandaşı ya da değil yetişkinliğe adım atmış öğrencilerin zorla aklını yıkayacak değiller ya. Ben eğitim açısından soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anyi96 -- 6 Temmuz 2015; 17:54:10 >

• anyi96 A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de yildirim beyazit istiyorum 15 k yim.istanbul hic dusunmuyorum hep ankara istedim.senin durum nasi kac k.sence gelirmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • poliaminopropil P kullanıcısına yanıt
    ben 16.800 binlerdeyim. Yıldırım Beyazıt yazarsam gelir diye düşünüyorum ama kontenjan düşmesinden dolayı marmarayı kaçırırım gibi.
  • anyi96 A kullanıcısına yanıt
    Insallah istedigimiz yerler gelir.Rehberlikci bana yildirim beyazit gelmeyebilir dedi uzuldum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anyi96

Marmara Hukuk (İÖ) istiyordum fakat sanırım ucundan kaçıracağım. Ya İstanbul ya da Ankara istediğim için, özellerin tam burslularından da iyi olanlar gelmiyor. Başlıkta bahsettiğim hukuk fakültesi hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Hazırlık varmış galiba. Zorunlu mu? Hazırlık için muafiyet sınavı var mı? Eğitimi/konumu nasıl?

Siyasi konumuyla ilgilenmiyorum arkadaşlar. Hükümet yandaşı ya da değil yetişkinliğe adım atmış öğrencilerin zorla aklını yıkayacak değiller ya. Ben eğitim açısından soruyorum.

ben yıldırım beyazıt makine mühendisliğindeyim malesf yardımcı olamıyacağım ancak okulun tanıtım günleri halen devam ediyor(anasayfada bilgilendirme mevcut ) ,önerim gidip 1e1 soruları sorman ve ayrıca okulun aktif grupları mevcut sosyal medyada sorularını orada da sorabilirsin
    sosyal platform
    facebook hukuk sayfası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aman123 -- 6 Temmuz 2015; 19:05:25 >

• Yıldırım Beyazıt Hukuk Fakültesi hazırlığı geçtim 1. sınıfa başlayacağım bu sene. DGS ile geçiş yapmıştım. Acaba hangi dersleri saydırabiliyoru. Devam zorunluluğu var mı derslerde. Yardımcı olur musunuz. Ankarada memur olarak çalışıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.