Şimdi Ara

Yılda 10.000 km yaparız dedik ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 yılda 22.000 kilometre yol yaptık. Hesap çarşıya uymadı. 2 bakım, benzin masrafı, lastik-mekanik yıpranma payı vs derken ciddi masraf oldu.
    Velhasıl kelam araba yürütmek masraflı iş.
    Konuyu açmamdaki sebep de şu, bazen görüyorum yılda en fazla şunu yaparım falan diyenleri onu siz 1.5 ile çarpın. Araba rahatlığı olunca kullanılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerasuslu -- 5 Haziran 2017; 21:34:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• LPG
  • 0 km araç aldım 6 ayda 29.000 km yapmışım yılda 4 defa servis bakımı yaptıracağım sen yine haline şükret

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek iyi hesaplayamamışsınız. Sağlık olsun.
    Sonuçta gezip-tozdunuz.

Ben 10 bin yapmayacağımı bilerek 1.2 aldım. 6 ay oldu 3000'i yeni geçtim.
    Bunun içinde İstanbul-İzmir gidiş-dönüş de var. Yazın 2-3 bin yaparım o kadar.
  • Bende ilk benzinli tsi almadan önce hesap kitap yapıp yılda 10-12bin km ancak yaparım diyordum.21bin km yapmıştım 1 yılda.Soluğu dizel de aldım...

• Ondan sonra ben fazla km yapmam,ne gerek var lpg ye,zaten az binecem,dizele gerek yok falaaan filan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz benzinliye mecburduk, başka şansımız yoktu zaten fazla yakmıyor da 1.2 atmosferik cimri kullanıyoruz. Şehiriçi trafiğine girmiyoruz.

Benim anlatmak istediğim iyi hesap yapılmalı eğer düşük hesap yapıp benzinli alırsanız ciddi anlamda pişman olabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla hybrid aracimda olsa gunde 60 km yapacagim, dizel aracim olsada gunde 60 km yapacagim. Ve ben bunu 10 yildir yapiyorum.

Arabam az yakiyor diye ise gunde 2 kere gidip gelecek halim yok. Yada sisliye kocaeli uzerinden dolasip gideyim diyecek halim de yok.

Herkes icin gecerli degil yani.

Hayirli gunler

• bizden başka çalışan yokmu.millet arabadan inmiyormu şaşırıyorum artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.