Şimdi Ara

yılbaşına özel ödül maması hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • temizmama.com dan 5 kglık kedi maması yada herhangi bir köpek maması alışverişinize ödül maması hediye gönderiyorlar arkadaşalar. ben kedi maması siparişim sonucu gelen %100 kurutulmuş balık etinden oluşan kedi ödül mamasını sizler için inceledim kedilerim çok sevdi.

• kedim 10 aylık olmak üzere. elimdeki kitten mama bitiyor, kittenla yetişkin mamasını karıştırıp vermeye başlasam sıkıntı olur mu ? 3 ondan 3 yetişkin mamasından alsam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: amet42

kedim 10 aylık olmak üzere. elimdeki kitten mama bitiyor, kittenla yetişkin mamasını karıştırıp vermeye başlasam sıkıntı olur mu ? 3 ondan 3 yetişkin mamasından alsam ?

ben kedimi kısırlaştırdığım ve kilo almaya başladığı için 10 aylıkken önce yetişkine sonrada tamamen kısırlaştırılmış mamaya dönmüştüm. bence karışık vermen bir sorun olmaz. alacağı kalori miktarı düşecek böyle bir durumda. kedinin kilosu ve hareketli olup olmadığına göre karar verebilirsin.
  • Valla arkadaşlar

Kedimiz 3 gün önce rahatsızlandı hayvan hastanesine götürdük.
    Sarılık olmuş, birsürü kan ve enzim testi,röntgen,ultrasan,FIP ve FIV testleri ilaçları derken 500TL'yi buldu masraflar.
    Ha HILLS marka yem ve PROFINE kum kullanıyoruz,ödül mamaları bile en iyilerinden
    Bizimkisi balkonda yediği bir çiçekten zehirlenip hastalandı,ama siz siz olun lütfen kedinize köpeğinize "UCUZ" yem yedirmeyin.
    Bu konudaki yemlerde bu dediklerimin içindedir.
    Tamam biliyorum aşırı pahalı ama imkanınız varsa kesinlikle TAHILSIZ hadi en kötü ihtimalle AZ TAHILLI mama kullanın.

Tavsiye edebileceğim en iyisi N&D ve sonrasında da EUKANUBA'dır.

İyi forumlar
  • ben ödül mamasını beğendim ama kedi maması nasıldır acep
  • valla firmanın yaptığı ayrımcılık oluyor ama , ben 2 x 15 kg lık köpek maması , 1 de büyük paket çiğneme kemiği almıştım 1.5 ay falan oldu . Önceden de bir alay mama aldık hem ben , hem de kardeşim . Şimdi yılbaşı kampanyası yapıp ödül maması gönderiyor 1 paket mama alana. Cidden kırıldım , bir daha beklerler benden veya kardeşimden bir sipariş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalkonya

valla firmanın yaptığı ayrımcılık oluyor ama , ben 2 x 15 kg lık köpek maması , 1 de büyük paket çiğneme kemiği almıştım 1.5 ay falan oldu . Önceden de bir alay mama aldık hem ben , hem de kardeşim . Şimdi yılbaşı kampanyası yapıp ödül maması gönderiyor 1 paket mama alana. Cidden kırıldım , bir daha beklerler benden veya kardeşimden bir sipariş

1 ay önce bende almıştım yine aldım. Sürekli tüketilen birşey. dursun kenardafirmanın ne suçu var adamlar bu ay yapmış kampanyayı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aman kalsın. ev dolu nereye koyayım , bundan sonra indirimleri takip edip başka yerlerden alırım, bir alay uygun fiyatlı kampanya oluyor . Yerli üretim kazansın diyordum , gerek yok
  • saygi duyuyorum hepinize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kemalkonya K kullanıcısına yanıt
    Bunda kırılacak ne var anlamadım. Yılbaşına özel kampanya yapmaları gayet doğal. O zaman kaçırdığınız tüm fırsatlar için her firmayı bırakın olsun bitsin. Temizmama da sürekli sipariş veren üyelerine ufak tefek hediyeler veren bir firma değil haklısınız, ama kaçırdığınız bir fırsat için de bu kadar yaygara saçma olmuş.. Alışveriş yaparsınız yapmazsınız sizin tercihiniz tabii...
  • Konuyla çok alakası olmayan birşey soracağım bilen vardır belki. Ben kedilerime tavuk eti yediriyorum genelde çok seviyorlar, hazır mama filan çok vermiyorum genelde balık tavuk eti sakatat fln veriyorum. bir sıkıntı olmaz değil mi

ve yağlı inek sütü içiriyorum. sütü forumlarda filan baktım hiç tavsiye etmiyorlar fakat çok seviyorlar ben de içiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi are you cola -- 27 Aralık 2014; 11:20:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: are you cola

Konuyla çok alakası olmayan birşey soracağım bilen vardır belki. Ben kedilerime tavuk eti yediriyorum genelde çok seviyorlar, hazır mama filan çok vermiyorum genelde balık tavuk eti sakatat fln veriyorum. bir sıkıntı olmaz değil mi

ve yağlı inek sütü içiriyorum. sütü forumlarda filan baktım hiç tavsiye etmiyorlar fakat çok seviyorlar ben de içiriyorum

süt bende verme diyorum. benim kediler süt içince ishal oluyor. dediğin gibi birçok zararı da varmış forumlarda okuduğuma göre. süt yerine yoğurt ver bence.
    sürekli tavuk eti ile beslemek böbrek taşı yapıyor diyorlar. kedin için en iyisini sen bilirsin ama arada kuru mama da ver bence hem maliyet daha düşer hemde çok daha pratik. hem de dediklerine göre vitamin dengesi falan ancak mama ile sağlanabilirmiş. inanıp inanmamak sana kalmış tabi. mama satmak için uydurulan bir şey de olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

Valla arkadaşlar

Kedimiz 3 gün önce rahatsızlandı hayvan hastanesine götürdük.
    Sarılık olmuş, birsürü kan ve enzim testi,röntgen,ultrasan,FIP ve FIV testleri ilaçları derken 500TL'yi buldu masraflar.
    Ha HILLS marka yem ve PROFINE kum kullanıyoruz,ödül mamaları bile en iyilerinden
    Bizimkisi balkonda yediği bir çiçekten zehirlenip hastalandı,ama siz siz olun lütfen kedinize köpeğinize "UCUZ" yem yedirmeyin.
    Bu konudaki yemlerde bu dediklerimin içindedir.
    Tamam biliyorum aşırı pahalı ama imkanınız varsa kesinlikle TAHILSIZ hadi en kötü ihtimalle AZ TAHILLI mama kullanın.

Tavsiye edebileceğim en iyisi N&D ve sonrasında da EUKANUBA'dır.

İyi forumlar

Çak saçma bir yaklaşım olmuş.

Konu içeriği temizmama'nın yemleridir ve bonacibo fiyatına göre alınabilecek en etkili mamaların başında gelir türkiyedeki sektörün lideridir.

Kedi ve köpeklerimi yıllardır Bonacibo ile besliyorum ve herhangi bir sorun yaşamadım.(hills, proplan vs gibi mamalarda kullandım)

Proplan ve özellikle hills çok etkili mamalar üretiyorlar bunu hayvanın dışkısından dahi anlayabiliyorsunuz ama bu mamalar 15 kiloluk olanları en az 200 liradan başlıyor.
    Benzer mama olan bonacibo 89 tl neredeyse 2.5 kat daha ucuz etki olarak benim hayvanımın dışkısını sulandırıyor ama gelişim ve tüy parlaklığı olarak harika bir seyir izliyor.

Benimde köpeğim önüne atılan -yada kendi bulup getirdiği- beklemiş ve kokmuş bir etli kemikten zehirlendi bi o kadar masrafda henüz geçen ay ben ödedim.

Ancak zehirlenmeyi mama ile nasıl bağdaştırıyorsunuz anlamadım.

Köpeğim iyileştiğinde tekrar bonacibo yemeye başladı.

Ayrıca araştırmıyorsunuz sanırım ama temizmama ürün tazeliğine çok dikkat eder, ürün tesislerini gezmenize dahi müsade eder, bundan yıllar önce bayat et kullanarak mama yapan üreticelerede ateş püskürmüştür şu an dahi ürettiği mamanın üretim tarihlerini yazar ve ben şu ana kadar 50 günü geçmiş bir mama sattıklarını görmedim hatta geçen denk geldi 5 gün önce üretilen mamalarını alma fırsatı buldum.

Ayrıca tesis bünyesinde avrupanın ünlü beslenme uzmanı David Southey ile çalışmaktadırlar.

Bu kadar büyük bir firmanın iddialrının yalan olduğunu düşünmüyorum.

• sütü sürekli vermeyin ister kedi ister köpek olsun, ishal olur sürekli . tavuk etine bişey diyemeyeceğim , kemiği olmadıktan sonra
  • Direk kapalı kutuda yolluyorlar degıl mı odul mamsını yanı markası vs yazan sekılde
  • Proplan ıcı tahılla dolu mama yurtdısındakı sıtelere bakın 1 yıldız almıstır hepsınden alıcaksanız Acana marka mama alın tahıllı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunahan2

Direk kapalı kutuda yolluyorlar degıl mı odul mamsını yanı markası vs yazan sekılde

ödül maması küçük kutu içinden videoda gördüğünüz paket halinde çıkıyor. Markası vs. videoda gördüğünüz gibi. Ayrıca ödül maması tazeliği korunması için kilitli poşet şeklinde paketlenmiş. o da hoşuma gitti.
  • geçtiğimiz gün kedilerim için mama aldım bonacibo beğenecekler mi emin değildi ama bayıldılar mamaya.

yanında da bundan göndermişler, normalde ödül mamalarının paket içeriği 20 ila 30 taneden ibarettir ama bu rahat 100 150 arasında parçaya sahip sanırım.

tırmık pek beğnmedi ödül mamasını, fakat fındık bayıldı, kedi deliriyor ne yapacağını şaşırıyor kokusunu alınca. tavsiye ediyorum doğrusu
  • 2 aydır temizmama'dan kullanıyorum. ucuz olması sizi yanıltmasın, kesinlikle güvenilir bir mamadır. ödül maması fırsatı olduğunu bilseydim 1 hafta önce almazdım yeni mamayı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemmalioglu

quote:

Orijinalden alıntı: tunahan2

Direk kapalı kutuda yolluyorlar degıl mı odul mamsını yanı markası vs yazan sekılde

ödül maması küçük kutu içinden videoda gördüğünüz paket halinde çıkıyor. Markası vs. videoda gördüğünüz gibi. Ayrıca ödül maması tazeliği korunması için kilitli poşet şeklinde paketlenmiş. o da hoşuma gitti.

video gormedım sımdı bakacagım tesekkurker
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.