Şimdi Ara

Yılbaşına Kadar Akıllı Telefon Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen sene aldığım Galaxy W telefonumla dalgınlığımla denize girdiğimden telefonumu değiştirmek istiyorum.
    şuan monte'yi kullanıyorum fakat değiştirmeyi düşünüyorum.
    Windows Phone'ların tasarımlarını çok beğeniyorum. Ama fiyat performansları çok iyi değil. Ne yapsam bilemiyorum.
    Yılbaşına kadar önerebileceğiniz telefonları yazabilirseniz sevinirim.
    Bütçe maksimum 900 TL

• Xperıa L

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • General Mobile Discovery'ye ne diyorsunuz peki?
  • Ucuz etın yahnısı macera olur bulaşılmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • discovery,xperia l den daha iyi bir telefon kamera dışında.Discovery ana konusunu okumanı tavsiye ederim.Israrla ucuz oldugu için"çöp,alınmaz" diyorlar.Kendisinden daha kötü ve cok daha pahalı telefonları öneriyorlar.Elinle inceleme şansı bulursan başka telefonlara bakmazsın.
  • 1050 tl ye nexus 4 var biraz beklersen fiyatı düşer
  • Yok nexus 4 pek düşünmüyorum. Onun yerine s3 alırım daha ucuza gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akıllı Saat Önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nexus 4 bana kalırsa S3'ten daha alınası bir cihazdır.Güncelleme desteği bile yeterli.
  • Bak gm discovery midir nedir? şu kadar diyeyim sana.Kimse o kadar donanımı o kadar ucuz fiyata vermez.O işte bir şeyler var.Doğru düzgün markası yok general mobile ne? çin malı telefon zaten.Yarın bi gün elinde kalır demedi deme.Macera arana boşuna.Git lumia falan al ne bileyim.Benim dikkatimi çekti şahsen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-323E4D72D -- 5 Ağustos 2013; 1:51:49 >
  • Lumia'ların tasarımı mükemmel ama 900TL'lik bir telefon için 512 mb ram çok az android alacağım herhade? yılbaşına kadar vaktimiz var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByCrusader9

Lumia'ların tasarımı mükemmel ama 900TL'lik bir telefon için 512 mb ram çok az android alacağım herhade? yılbaşına kadar vaktimiz var.

512 mb çok az da wp8 işletim sistemini kullaniyor yok illa 1gb olacak dersen lumia 920 de alabilirsin ikinci el olarak.
  • HTC 8x ler 1000 Civarı Belki Bayrama Düşer Bu Bayrama
  • Dediğim gibi lumiaların tasarımına bayılıyorum daha vaktim var Ocak'a kadar. Herhalde uygun fiyatlı sıfır S3 alınır Eminönü'nden filan garantisiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.