Şimdi Ara

yılbaşı özel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sadece 2 ye cevap vereyim biz renkli fotokopi çektiriyoruz ama basımı kötü olandan ama yine şekiller anlaşılıyor tam kalite olmasa da

1. sınıfın başında 2 ayda bir komite vardı çıkmış pratikle ve notla 40-50 lirayı geçmezdi

şu an 3. sınıfın bu ayki modülünü aldım not 110 lira çıkmış 30 lira pratikte 30 sadece 4 haftalık not için 170lira ödedim

geçen modülünkine de 25 lira daha az ödedim benzer sayfaydı her ay notlara baya zam geliyor

yıllık sadece notlara 1000liradan fazla gidecek gibiyılbaşı özel 

• da vinci robotik ameliyat yapmak da herkesin hayali çok pahalılar öğrencilik zamanında çok çok zor kulandırırlar o da dikiş atmak için falandır

anca asistanlığını bitirince uzmanlık yıllarında robotik cerrahisii olan yerlerde gidip oralarda yapabilirsin ama gelecekte baya yaygınlaşacak

doktorun hatasını minimal etmekte ve malpraktisi azaltmada çok iyi bir teknoloji olduğunu düşünüyorum yaygınlaşması ile cerrahi puanların tekrar yükselip zirve yapacağını düşünüyorum

iyi maddi getirisi olmasına rağmen yazılmamasının tek nedeni bu riskleri kimse göze alamıyor maalesef en küçük el titremede ya da dikkat dağınıklığında çok ciddi sorunlara yol açabiliyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 31 Aralık 2020; 23:31:7 >
  • yılbaşı özel yılbaşı özel 

bloğu kaldırdığın için de teşekkürler diyom niye yazamıom diom ben de

• yılbaşı özel size karşı hatam olduysam özrü dilerim hocam arada öyle olabiliyoryılbaşı özel 

• USMLE ye şöyle bakınca bir hardcore geldi :D Umarım ingilizceniz vardır orta şekilde en azından. Ben de 2.sınıfım tıp okuyorum. Neresi gizli ki.. Gelip seni yicekler sanki :)) Neyse.. USMLE'ye baktım da daha TUS'a bi bismillah demeden dalmak nasıl fikir hocam. Zor gibi geldi araştırınca detaylı şekilde. Dediniz ilk seferde girdim(ki ben de girdim direk 14970 yaptım fakat okul 1.liğiyle 10kya çekmişti, 2-3soruyla pilotluğu kaçırdık neyse :P) kaç puan almıştınız. Okulu söylemeseniz de merak ettim. Online sınavlarınız umarım iyi geçiyordur :D Kamera falan zorlamıyorlardır umarım xD Biz de aktif eğitim var. O sebeple 2 haftada 1 sınav. Sonra 8 haftada bir 4sınavın genel sınavı yapıyoruz bilirsiniz araştırdıysanız zaten. Biz de hep devam. Hep çalışma gerektiriyor o konuda seviyorum pek sıkıntı görmüyorum. Biz de not aldık, çıkmış aldık bakınıyoruz :) Daha bugün olduk sbah 9.30ta. İmmün sistem(antijen sunumu , immün hücreler vs) üzerine yoğun bir sınavdı :P Tüberküloz bakterileriyle ilgili , ilaçları ,özellikleri de vardı tabi. Sonumuz Hayrolsun bakalım Beratçığımızın dediği gibi :)

Hiç online yaptığınız için sıkıntılı hissediyor musunuz :) Ben şahsen hissediyorum.. Bilmiyorum tabi online mı yapıyorsunuz :))

Bende de bi netter bi guyton var şuan :P Bi abbas , lippincot vs de çekmek gerek alta :DDFDFDFDDFD

Benim korkum TUS falan. Çok aşırı şey var :DFDFD malum.. İyi ezberciyimdir aslında ama sürekli tekrar etmek gerek işte. Pratik severim daha çok. Anatomi, mesleksel beceriler (kateter takmak, aşı uygulaması, fizik muayene, anamnez, kültür yapma vs.) seviyorum daha çok. Teorik beni sıkıyor nedense. Hele bir de ıncığını cıncığını bilmek :D Yav T hücresi aktive olurken Zap70'i bilmem ne varsa ne yapıyım falan diyorum yani. Çok aşırı detaylı oluyor. Genel mekanizmalara okeyimdir de .PPP

Şuan online olduğu için bilgisayar başında , evden çıkamıyorsun ne yapacağız:/ Dizi ,film , oyun bakınıyorum. Teknolojiyi sevdiğimiz için gençlik olarak yılbaşı özel 

Sizin nasıl geçiyor, bi dökün içinizi. Bakın döktüm ben :DSFSDFSD

Ayrıca: ingilizce için öğrendiğiniz terimleri küçük bir not defterine ingilizce:türkçe yazarak güzel şekilde hem kayda almış olursunuz hem de çalışmış gibi. Ben şahsen öyle yapıyorum güzel oluyor. Bir yabancı makale falan bakıom ders için olur vs. Hemen yazıyorum ingilizce kelimeyi türkçesiyle gibi.

yılbaşı özel

Şöyle komik şeyler de bırakayım :)))

yılbaşı özel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xstrayder12345 -- 1 Ocak 2021; 0:6:34 >

• gözlük default'mu geliyor yoksa hobi mi

• Yav işte meme 'i yapan öyle yapmış

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Cidden Ankara Tıpta okumuyorsan 😳😳

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.