Şimdi Ara

yılan hikayesine dönen sorun [ssli]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iyi forumlar ne zamandır bir sıkıntı ile başım belada bilgisayarın parçaları henüz yeni toplanmış olup maximum 5 aylık garantili parçalardır.imzamda da sistemim komple yazıyor.lakin amd cataliystten işlemciyi 3.3 e aldığım zaman kapanma olmuyor 3.6 da iken aniden kapanma yapıyor mesela far cry3 tıklıyorum simgeye yükleme yeri geliyor ya orada kapanıyor yada giriyor 2 sn sonra kapanıyor.lakin işlemci soğutucusu yetersizmi derseniz fotosunu koyuyorum komple kasanın.aklıma 2 çeşit sıkntı geliyor işlemci ısınması veyahut psu ile ilgili bir sıkıntı olabilir diye geliyor.stok soğutucuyu değiştirip bu soğutucuyu aldımn overclock yaparım belki diyerekten ama hayallerim suya düştü.overclock un o sunu yapmadım pc ye.aksine downclock yaptık 3.6 da çalışan işlemciyi 3.3 e çekerek.deli oldum bir türlü 3.6 da kullanamıyorum pc yi bu kapanma sıkıntısı ramin birini de bozdu.aniden kapanıyor oyunlarda ve psu powerinden açıp kapayınca yeniden çalışıyor.böyle böyle derken 4gb rami çöpe attık.bu sıkıntıya bir çözüm yada fikri olan yada ankarada bu işten harbiden anlayan bir teknik servis varmıdır eryamandaki pcciler alayı soyguncu yada anakart vidalarını dahi çalmaya tenezzül edebilen tipler.saygılar.
     yılan hikayesine dönen sorun  [ssli]

• arkadaşlar birde belirtmeyi uuntmuşum 3.6 ghz de 60 dereceyi geçmiyor işlemci sıcaklığı
  • Soğutucuyu yeniden çıkartıp tak. Önceden böyle bir sorun yoksa besbelli son değişiklikten kaynaklanıyordur. Stok soğutucu ile dene tekrar bakalım ne olacak!?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramptha

Soğutucuyu yeniden çıkartıp tak. Önceden böyle bir sorun yoksa besbelli son değişiklikten kaynaklanıyordur. Stok soğutucu ile dene tekrar bakalım ne olacak!?

şöyle bir sıkıntı var baştan beri var bu sorun stok fanı bu yüzden değiştirdim soğutucu yerine tam oturmuş durumda püf nokta şurda işlemci ısınmadan lak diye kapanıyor 40 lı derecelerdeyken falan yani
  • 3.3'da sistem stabil çalışıyor mu? Gerekli testleri yaptın mı?
    Öyle ise işlemciyi geri göndermelisin.
  • İşlemci arızalı garantiliymiş zaten gönder değiştirirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramptha

3.3'da sistem stabil çalışıyor mu? Gerekli testleri yaptın mı?
    Öyle ise işlemciyi geri göndermelisin.

hocam 3.3 de işlemci ile ilgili sıkıntı olmuyor sıkıntı 3.6 ghz de başlıyor tamda emin olamıyorum testler yaptımd aha önce foto ekledim normal dediler isterseniz yeniden yapabilirim hangi testi yapayım mesela
  • AMD zaten bu aralar hiç iyi değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı bu tür sıkıntı intel sistemlerde de olmuş ya psu ya işlemci sıkıntılı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.