Şimdi Ara

yıl olmuş 2011 hala internet gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Sorma bende bölgesel bir şey sanmıştım ama galiba sorun yine yetersiz Türk Telekom altyapısı
  • aynen 1990 yılına kadar hiç kesilmezdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKELETER

Sorma bende bölgesel bir şey sanmıştım ama galiba sorun yine yetersiz Türk Telekom altyapısı

avrupaya fiberoptik bize başka bişeyler döşüyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sound of Freedom

quote:

Orijinalden alıntı: SKELETER

Sorma bende bölgesel bir şey sanmıştım ama galiba sorun yine yetersiz Türk Telekom altyapısı

avrupaya fiberoptik bize başka bişeyler döşüyorlar

Dünya internet hızının çok fazla olduğunu, bir filmi 5 dk da indirebilen birinin cd okuyucuya ihtiyacı olmadığını, cd rom üreticilerinin sıkıntı yaşayacağını tartışsın bizde hala hızı yerlerde sürünen abuk sabuk kesinlen internetimizin ileri olduğundan bahsedelim !!!!!!!!! Bana Türkiyenin internet altyapısının iyi olduğunu söyleyen herkesle kapışırım. 56k dial up modemden beri internet kullanıyorum. Yaşım çoğu donanımhaber admininde ileri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKELETER -- 29 Eylül 2011; 0:34:51 >

• galiba heryerde var bu sıkıntı ben de 10 dk lık kesilme oldu yer hatay
  • quote:

Orijinalden alıntı: One Piece - Ace

galiba heryerde var bu sıkıntı ben de 10 dk lık kesilme oldu yer hatay

aynen kardeşim...

bu arada

hatayı kendinizde aramayın

hatay akdeniz bölgesindedir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hala gidip gelmeler var. Yer Ankara Çankaya. Rezalet başka bir şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sound of Freedom

quote:

galiba heryerde var bu sıkıntı ben de 10 dk lık kesilme oldu yer hatay

aynen kardeşim...

bu arada

hatayı kendinizde aramayın

hatay akdeniz bölgesindedir

sebepsiz guldüm :)

ya harbi artık eskisi gibi bolgesel degil komple turkiyede internet kopmaya başladı teknoloji ilerliyormu yoksa geriliyormu anlamadım ben
  • Bazı siyasi tipler sansür uygulamaya çalıştıkça abuk sabuk işler yapmaya çalıştıkça normaldir Türkiye çapında kesintiler. Anlamadıkları şey ise teknolojiyi sansürleyemezler onların potansiyeli yetmez.
  • proxy siteleri uzerinden zorla giriyorum nete şuan Allah seni bildiği gibi yapsın ttnet
  • şu superonline fiber hatlarını tüm illere ulaştırsada artık ttnet ten vazgeçsekte batsa !
  • quote:

şu superonline fiber hatlarını tüm illere ulaştırsada artık ttnet ten vazgeçsekte batsa !

Farketmiyor ki kardeşim süperonline da bir yere kadar kendi şebekesini kullanıyor ondan sonra yine TT Net şebekesine muhtacız. Devlet imkanı olmadan nereye internete ulaşıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKELETER -- 29 Eylül 2011; 17:48:12 >
  •  yıl olmuş 2011 hala internet gidiyor

Superonline'ın elini ayağını öpeyim.
  • İnternette rekabet olmadıkça bu iş düzelmeyecek 3g olayı çıktı sevindim belki ttnet fıyat dusurur hizmet kaliteleşir ama gene tık yok 3g de fos cıktı zaten
  • sürekli kopma olur ilgi alaka sıfır almaya geldiklerinde çok hassasdırlar hizmete geldimmi unutur giderler düşük hızda net hizmeti sunarlar ve bunu pahalıya satarlar daha saymakla bitmez ttnet i seviyorum
  • yıl 2011 hala internet gidiyor diye konu açanlar var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.