Dun aksam D3 te 10 tane fp +7,1 tane plate shield +7,4 trina ve 4 tane elixir +7 ile elixir +8 basmaya gittim.
Fplerin hepsi patladı.Sıra geldi elixirlere.1. koydum patladı,2.koydum patladı derken hepsi gitti
70 gb lık yatırım kul oldu
güzel kardeşim bir soru sormak istiyorum ve geçmiş olsun, elixir +8 in değeri beramus 35 gb şu anda trina 13-15 gb arası elixir +7 de 7-8 gb civarı,2 trina ve 2 elixir +7 ver sen elixir +8 satan kişiye sana elixir +8 i havada verir ! sen hangi mantıkla aldın bastın anlamıs değilim ! md +8 basıyorum ben trina kullanmıyorum md +8 45 gb trina 15 gb md +7 7 gb e nasıl trinayla basıcaksın bunu ? senin yaptıgını benim aklım basmadı...
sende akıl warsa bende neyim o itemleri satsan 2 tane +8 elixer alırdın bunu unutma
gerçi inanamazsın ama 3. serverda birşey basmakacaksın yanıyor 1. serverda basacaksın yani ben itemlerini hep 1. serverda bassttım eh yanan yandı ama iyi itemler de geçti..işte bu yılbaşı olayında topladığım itemleri 3. serverda kırkırdım dandik şeyler verdi, ama 1.servera gittim iyi item verdi..birde şansını 1'de dene bakalım....
bes dupunden sora kimse parayla bisey satmaz oldu. o yuzden basmak zorunda kaldm. belki 2 tanesi gecmis olurdu ve size bunları yazmıo olurdum.