Şimdi Ara

Yihhaaaaa! Annem Pre almama izin verdi! -Konu Kilit- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: *d0g1c4n*

Forum Nereye Gidio?

LunaPark'a doğru

Orijinalden alıntı: KaTSuYa

quote:

Orijinalden alıntı: *d0g1c4n*

Forum Nereye Gidio?

LunaPark'a doğru

Evet.Hemde Fener'in gittiğinden .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToorJi

Şu oyuna pre için para verenlere artık acıyorum. Gidin wow oynayın buna para vereceğinize. Ha diyorsanız ben max lvl yapıp satacağım iyi oynayın. Ama daha max levele gelmeden bırakan ve onca silk harcayanlar için gerçekten üzülüyorum ki artık oyunun eğlencesi de kalmadı denebilir...

Bildiğim Kadarıyla WoW un Aylık Ücretleri Kredi Kartıyla Ödeniyor Ben Öle Biliyorum Yani -18 Ler Oynıyamıyacağı İçin Bence Sra Da Pre Daha Mantıklı...

He Konuda Görüyorum Sroda Pre Alcağınıza WoW oynayın Demesi Kolay...

Edit:Ayrıca Arkadaş Annesinden İzin almış Pre Almak İçiin Bence WoW oynamak İçin Daha Küçük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueDangeR -- 21 Temmuz 2009; 17:32:57 >

• Rica ediyorum, dalga geçecekler yanıt yazmasın.

Orijinalden alıntı: husoman

Rica ediyorum, dalga geçecekler yanıt yazmasın.

Ben Dalga Geçmedim Onu Söyliyim Yukarda WoW oynamak İçin küçük sün dedim onun üstündede zaten açıklaması var -18 sin bunu dalgadan sayıyorsan bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKavinsky -- 21 Temmuz 2009; 19:24:13 >
  • Hata sende böyle konu açılırmı kendini komik duruma düşürüyorsun... Hele daha 15 lvlin altındasın olay burada kopuyor zaten Yapma etme böyle şeyler için konu açılmaz açılırsada böyle dalga geçerler

Lanet olsun çok özür diliyorum ama bu konu benimde çok hoşuma gitti

Bu arada

Up up

Orijinalden alıntı: afsdfas

Hata sende böyle konu açılırmı kendini komik duruma düşürüyorsun... Hele daha 15 lvlin altındasın olay burada kopuyor zaten Yapma etme böyle şeyler için konu açılmaz açılırsada böyle dalga geçerler

Bu arada

Up up

Lvl ı 15 in altında çünkü farm yapıyor...

YASI 18- Olabilir bu kimseyi ilgilendirmez...Cünkü forum da oyunda +18 için digil... Ki burda alaycı msj atan nice insan bundan daha basit ve gereksiz şeylere konu acıyolar belki farkında degiller...

Asıl konu insanların kendini begenmişligi.Bu kadar alaycı msj atılacagına sizden yasca küçük olan birinin size sevincini anlatmasına destek olabilirdiniz...

Snn msj dan alıntı yaptım ama sana demiyorum.genelleme bi msj...

Para senin zevk senin char senin karar senin...

gamesultan nı tavsiye ederim hızlı güvenilir bi yapılanma

|| Canım Bile Emanetken Kaybedecek Neyim Olabilirki ||

|| Senin Marka Oldugun Yerde Fiyatı Ben BasarıM ||

|| İmza Atamıyorum Diye Küçümsemeyin. Bizde Gerektigi Yerde Parmak Basarız..! ||

• [email protected]

www.turkgamecenter.com bakimda suan yeni sistemle geleceklermiş.

Orijinalden alıntı: Deadlyprince

quote:

Orijinalden alıntı: afsdfas

Hata sende böyle konu açılırmı kendini komik duruma düşürüyorsun... Hele daha 15 lvlin altındasın olay burada kopuyor zaten Yapma etme böyle şeyler için konu açılmaz açılırsada böyle dalga geçerler

Bu arada

Up up

Lvl ı 15 in altında çünkü farm yapıyor...

YASI 18- Olabilir bu kimseyi ilgilendirmez...Cünkü forum da oyunda +18 için digil... Ki burda alaycı msj atan nice insan bundan daha basit ve gereksiz şeylere konu acıyolar belki farkında degiller...

Asıl konu insanların kendini begenmişligi.Bu kadar alaycı msj atılacagına sizden yasca küçük olan birinin size sevincini anlatmasına destek olabilirdiniz...

Snn msj dan alıntı yaptım ama sana demiyorum.genelleme bi msj...

Para senin zevk senin char senin karar senin...

gamesultan nı tavsiye ederim hızlı güvenilir bi yapılanma

Hocam seninle aynı şeyleri düşünüyoruz bende başda öyle düşündüm senin dediklerini yazmayı planlıyordum son anda fikrimi değiştirip böyle yazayım dedim... En azından böyle davranırsan morali bozulur oyundan soğurda boş yere parasını bu oyuna harcamaz gibisinden...Diğerlerinin demesi gibi bana görede bu oyuna para harcamaya deymez... Yani kötü düşünmedim iyi düşündüm dışa böyle vurdum
    Onun iyiliği için... Sen onu eleştireceksinki birdaha aynı hataya düşmesin.

• arkadaşım pre almak için ailenden izinmi alıorsun. ben öle bişey sorsam ağızlarına geleni söylerler valla

N61JQ JX093V Intel® Core™ i7 1.73GHz Turbo İle 2.93GHz 740QM | 4GB DDR3 1066MHz | 500GB 7200rpm | ATI Mobility™ Radeon® 5730 HD 1GB DDR3
    16'' | 1366 x 768 | 1 x USB 3.0 port, 2 x USB 2.0 port | Microsoft Windows 7 Premium 64 bit | 8xSuper Multi-Dual Yazıcı DVD-RW
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.