Şimdi Ara

Yiğit Özgür Karikatürleri *** (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.458
Cevap
57
Favori
499.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki

Yiğit Özgür Karikatürleri ***

(En Son Oy Tarihi: 1.11.2022)
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Tepkisiz_ -- 24 Eylül 2008; 13:59:42 >
  • @_Tepkisiz_ Teşekkürler dikkat ettiğin için

ÇOK BEYENDİĞİMİZ UYKUSUZ DERGİ Karikatürleri ekliyebiliriz dostlar ancak Penguen karikatürlerinin veya başka çizerlerin karikatürlerini ...http://resim.donanimhaber.com/m_5377723/mpage_19/tm.htm bu adrese ekliyebilirsiniz ...
  •  Yiğit Özgür Karikatürleri ***

Türkiye, kapatma davasının ardından daha müreffeh yarınlara kavuşacağını umarken, başbakanın başını çektiği kontrolsüz öfke rüzgarının etkisi altında kaldı. Sinirler gergin, cepheleşmeler keskin. Bulaştığı işler artık ayyuka çıkan bürokratlar dahi, başbakanın özel koruması altında esip gürleyebiliyor; başbakan ortaya çıkan ve bir çoğu pek de bilinmedik ve yeni olmayan yolsuzluk iddiaları için soruşturma açmak, sorumluları görevlerinden almak yerine bütün ithamlara ağır hakaretlerle karşılık veriyor.

Meclis başkanını dahi "herkes iki günlük sussun" çağrısı yapmak zorunda bırakan bu kontrolsüz öfke nöbetleri hepimizin sinirlerini alt üst ediyor. Başbakanın derhal sakinleşmesi hepimiz için iyi olacak. Bu öfkesinden kurtulmak için artık klişeleşmiş yöntemler kullanması gerekse bile.
  • uppa
  • ekle ya nasıl gormem daha once
  • quote:

Orjinalden alıntı: IcanFaint

ekle ya nasıl gormem daha once

evet yav nasıl görmedin

ekliyorum hemen hoşgeldin ...
  • beni de ekle :)
  • Bu ilk sayfada ki Yiğit Özgür dev arşiv'in link'i kırık. Yeni link varsa pm ile gönderirseniz çok makbule geçer
  • quote:

Orjinalden alıntı: stner

beni de ekle :)

hemen ekliorum hoşgeldin ...

quote:

Orjinalden alıntı: kartal_07

Bu ilk sayfada ki Yiğit Özgür dev arşiv'in link'i kırık. Yeni link varsa pm ile gönderirseniz çok makbule geçer

linki kopyala , üstteki linki sil ve yapıştır ardından **** yerlere malum sitenin adını gir ardından şaet indiremiyorsan ordata sana başka bir link vericek ona tıkla açılan sayfadan işleme devam
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaYLoNDoN

quote:

quote:

Bu ilk sayfada ki Yiğit Özgür dev arşiv'in link'i kırık. Yeni link varsa pm ile gönderirseniz çok makbule geçer

linki kopyala , üstteki linki sil ve yapıştır ardından **** yerlere malum sitenin adını gir ardından şaet indiremiyorsan ordata sana başka bir link vericek ona tıkla açılan sayfadan işleme devam

Sağol arkadaşım, yönlendirme dikkatimi çekmemiş
  • please add me
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: LaYLoNDoN

quote:

quote:

Sağol arkadaşım, yönlendirme dikkatimi çekmemiş

önemli değil ... kolaygelsin ...

@|brave|heart| ekledim senide hoşgeldin...
  • bibip
  • Benide ekle hacım.

Benim ismimde Yiğit.
  • HAFTANIN KARİKATÜRÜ

• quote:

Orjinalden alıntı: DsgnrYgt

Benide ekle hacım.

Benim ismimde Yiğit.

ekliyorum hmn hoşgeldin...
  • 408 OLUMLU OY 34768 KEZ İNCELENMİŞİZ ..... BU FORUMUN EN GÖZDE MİZAH KÖŞESİYİZ ...

Uykusuz 20 Ağustos 2008 |PDF|
    18 MB | 17 Sayfa | PDF|link düzelt = @ :a | pass :www.mayonez.net

Uykusuz 14 Ağustos |PDF|
    |link düzelt @ : a | 15 MB | 17 MB | PDF|
  • ekle hocam.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.