Şimdi Ara

Yığılma hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    kes sesini

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • usagiskitty U kullanıcısına yanıt

Rica ederim tartışacak iseniz özel mesaj yolu ile bunu sağlayın, sözüm sadece size değil karşınızdaki kişiye de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benignmd -- 29 Haziran 2021; 13:54:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kocamustafapasa35 kullanıcısına yanıt

Hocam peki 48 55 ve 55 62 aralığını düşünerek, 70 75 civarı tyt ve 45 civarı ayt yapmış kişi kaç k sıralama yapar, ortalaması da 90 olsun. Ben 85 90k civarı diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benignmd -- 29 Haziran 2021; 13:57:39 >
  • benignmd B kullanıcısına yanıt

2018de dediğiniz gibi 85k oluyor. Bence 80k ya yakın gelebilir dediğiniz netlerle

• bence öyle de bişey olmıcak millet kendi yaptığı netine tam bakmıyor şurdan şu kadar en fazla yanlış olur modunda takılıyor çoğusu açıklanınca ne demek istediğimi anlarsınız muhtemelen

• kocamustafapasa35 kullanıcısına yanıt

İşte 80k gelir mi hani behsettiğim mevzu bu, biz yığılmayı çok mu görmezden geliyoruz ondan bahsediyorum, 2018 den iyi gelebilir evet de hangi aralık daha iyi gelecek merak ettiğim mevzu bu.

• Bu soruya en iyi cevap üretebilecek olanlar çevresinde çok iyi derece bekleyen çalışkan arkadaşlarının durumunu bilenler olur. Özellikle iyi fen lisesi öğrencileri tahmin yapabilir bu adamların çoğu ilk 3-5k ya giriyor.

• Geçen sene yığılmaya takılmıştım umarım bu sene takılmam da yine takıldık gibi 88 tyt 62 ayt ile. Yüzüm gülmedi şu hayatta

• Allah belasını versin benim doğduğum yılın ya. Nolurdu sanki 18-19da sınava girseydim. Olan mezunlara oldu. İki sene de birbirinden beter

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.