Şimdi Ara

YIĞILMA??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar minimum 101 tyt 71 ayt geliyor forum da dahil olmak üzere nerdeyse herkes bu netleri yapmış gibi geliyor 😄 bu netlerde çok yığılma olur mu sizce? Heralde 70+ ayt ile 20k falan olmayız değil mi?? Ciddi soruyorum çünkü bı garip oldum iki gündür foruma bakınca.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up

• forumdaki netlere bakma hepsi boş
  • AN0NYM0US A kullanıcısına yanıt
    Hocam ne bileyim dün baktım netlerime, dedim iyi güzel forum ne yapmış. Bı girdim herkes 100+ tyt 70+ ayt dedim ula noli rjsjfjskckk

• quote:

Orijinalden alıntı: Hekim99

Hocam ne bileyim dün baktım netlerime, dedim iyi güzel forum ne yapmış. Bı girdim herkes 100+ tyt 70+ ayt dedim ula noli rjsjfjskckk
    hocam sene sonu kalmıyor onlar bir kaç kişi kalıyor sadece. kötü yapanlar yazmıyor iyi yapanlar yazıyor şu an
  • AN0NYM0US A kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam binevi çok görünen azınlık diyorsunuz. Teşekkür ederim içime su serpildi biraz 😄

• 100 Altı yapan dhliyim demesin.
  • o neti yapan kaç kişi gördün toplasan anca 100 200 kişi rahat ol yığılma felan olmıcak tyt ve sayısal için biyoloji çok eleyiciydi görürüz temmuzda yine boş muhabbetler dönüyor
  • İsmail?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim bu sene herkes bilgisayar telefon kullanıyor.100 70 yapmışsın.bu netler 6k gelir.6k sıralama demek seni 6bin kişi geçmiş demek.o 6bin insanın en az 500 tanesi burda zaten.500 kişinin içinden 100-150 tane de tm vardır.geçen sene de böyleydi rahat ol.100 70, obpne baglı 6-10k arası gelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.