Şimdi Ara

YGSYLE LYS ARASINDA FEN BITERMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar soru belli fenim sıfır esit agrlkcym sizce ygs bttktn snra fene baslasam iyi bir sey yapablrmym sadece fen ve mat sorusu cozecem

edit:11.sınıfm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi üniversiteliiühf -- 9 Mart 2013; 23:16:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up mat btms olursa?

• bir yerlerini sıkacaksan yetişir ama iyi sıkacaksın B-)

• Hiçbirşey yapamazsın. Kısa ve net. Yetiştirirsin diyenler hayal dünyasında yaşıyor galiba.
  • Kesinlikle yetişmez yetiştirsen bile üstün körü olur bir faydası olmaz tecrübe ile sabittir.
  • sayısalcılar bile yetiştiremiyor; eşit a.sın nasıl yetiştirebilirsin ?
  • temeli olmayan sayısalcılarda yetiştiremez dinamik makaralar elektrik optik falan filen
  • yetişirmi dersen kesinlikle yetişir.Kaç net yaparım dersen 20 yi geçemessin.
  • Bizim arkadaşlar 4 senedir tabiri caizse eşşek gibi çalışıyor ama onlar bile endişeli yetişir mi diye. Bence kendi alanınıza ağırlık verin ve o mesleklere yönelmeye çalışın. Eşit Ağırlıkçıların avantajı çok aslında neden böyle bi seçim yapıyorsunuz ? Hukuk, PDR, Sınıf Öğretmenliği, Anasınıfı öğretmenliği, Okul Öncesi Eğitim gibi çeşitli seçenekleri var.
  • benim okuyacağm bolum kesnkle bilgisayarla ilgili olmalı.okuldaki hocalar anlatlacak gbi degldi fen hocaları berbatti bu yzden gçtm tmye en iyisi ygsye kasp bogazici ybsye calşmak

ygs mat btti geometri btti analitik kaldì tabi bunlarla ilgili bolca soru cozmem gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: dodo911

benim okuyacağm bolum kesnkle bilgisayarla ilgili olmalı.okuldaki hocalar anlatlacak gbi degldi fen hocaları berbatti bu yzden gçtm tmye en iyisi ygsye kasp bogazici ybsye calşmak

ygs mat btti geometri btti analitik kaldì tabi bunlarla ilgili bolca soru cozmem gerek

Madem 2 ayda bitiyordu konular insanlar 3 sene boşunamı okula gittiler . Sen kendi bölümünde kassan iyi edersin yada gelecek seneye hazırlan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

benim okuyacağm bolum kesnkle bilgisayarla ilgili olmalı.okuldaki hocalar anlatlacak gbi degldi fen hocaları berbatti bu yzden gçtm tmye en iyisi ygsye kasp bogazici ybsye calşmak

Madem 2 ayda bitiyordu konular insanlar 3 sene boşunamı okula gittiler . Sen kendi bölümünde kassan iyi edersin yada gelecek seneye hazırlan

iyide bu adam zaten ygs fen çalıştı temeli vardır mutlaka matı bitmiş nasıl yetişmez bence yetişirir

• 11.sınıfm ztn ben seneye için sormştm

• Şöyle bir durum var eğer ki fen yetişir mi dersen yetişmez derim ancak Fizik bölümü yetişir mi dersen yeterince çalışırsan yetişir.
    Sana şöyle açıklayayım sen şimdi bilgisayar mühendisliği istiyorsan biyolojinin sana getirisi hemen hemen hiç yok( Lys fullersen 11 puan). Bundan dolayı zaten biyoloji çalışmayacaksın. Senin asıl önemli olan fizik ve kimya olacak. İşte bundan dolayı çalışmaya başlarsan yetiştirebilirsin. Ama yetiştirsen dahi İstanbul'da bir üniversite kazanman çok zor bunu da göz önünde bulundur derim alanını değiştirirken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 212ismail

Şöyle bir durum var eğer ki fen yetişir mi dersen yetişmez derim ancak Fizik bölümü yetişir mi dersen yeterince çalışırsan yetişir.
    Sana şöyle açıklayayım sen şimdi bilgisayar mühendisliği istiyorsan biyolojinin sana getirisi hemen hemen hiç yok( Lys fullersen 11 puan). Bundan dolayı zaten biyoloji çalışmayacaksın. Senin asıl önemli olan fizik ve kimya olacak. İşte bundan dolayı çalışmaya başlarsan yetiştirebilirsin. Ama yetiştirsen dahi İstanbul'da bir üniversite kazanman çok zor bunu da göz önünde bulundur derim alanını değiştirirken.

saol onerin için zten fen gozumu bayagi korkutuyor

ygs fen biraz daha basit gibi 11.snfm onumde 1 sene var daha ygs mat geo btti sayilir bi tek bol soru cozmek kaldi 3 kitap btrdm bu konulardan 2mat 1 geo

bu donem sozel konularida bi kez btrip en azndan bi temel ataym.

yazada ygs fen calşrm

inş bogaziçi yonetim bilişim sistemlerini tutturuum

• quote:

11.sınıfm ztn ben seneye için sormştm

Hayır yetişmez 6 yaşından itibaren çalışman gerekirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asal sayı

quote:

Gece gece iyi güldürdün ...

• quote:

Orijinalden alıntı: asal sayı

quote:

• Kimyayla aran iyi ise biter. Fizikte adam gibi konu yok ( ygs icin iyi calismissan). Biyoloji sistemler, sistemli tekrar gerektiren konu ama okumayla yapilabilecek seyler. Ama kimya sıkıntı. Ben lys kasmadim su ana kadar. Hos daha ygs yapamiyoruz adam gibi. Kimya icin organik kimya ayni sistemler mantigi. Islem yok gibi. Sadece oku ezberle. Elementler kimyasi da ayni sekilde. Ama gercek coook ezber var

• nasıl adam gibi konu yok yav iyimisiniz ? ygs fizik'te ne çıkıyor hiç birinin lys fizikle alakası yok ampül parklılığını falan soruyorlar ygs fizikte aynalarda saat verip kaç yansıması onları soruyorlar böylemi sanıyorsunuz gerçekten lys fizik
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.