Şimdi Ara

Ygsdeki geometri soruları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oğuzhan hoca bugün canlı derste 12 soru gelme ihtimali çok yüksek hatta sorular sırasıyla gelmeyebilir yani ilk soru üçgen ikinci soru matematik sorusu olabilir gibisinden bir şey söyledi. İlk başlarda ben de "yok ya olmaz öyle şey" diyordum fakat herkesin aynı görüşte olması biraz düşündürücü. Hem hatırlarsanız ilk başlarda lysde mat ve geo birleşir katsayıları aynı olur dendiğinde büyük bir kesim bununla dalga geçip olmaz öyle şey dedi ama oldu. 12 martta göreceğiz ama büyük sıkıntı yaşarmışız gibi geliyor bana geometriden yana. Eğitim sistemimizde imkansız denen bir şey yok maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoebe-buffay -- 30 Ocak 2017; 22:54:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne alaka ya nereden biliyor, ÖSYM'de mi çalışıyor, nedir yani? Geometri ve Matematiğin birleştiğini müfredattan anladık zaten. Bundan önceki 9-10'lar Matematik dersi altında gördükleri için sadece Matematik diye bir ders olacağı, içinde de Geometri sorulacağı yazdan beri konuşuluyordu ama şu 12 geometri sorusu zırvalık başka bir şey değil. Ygs adına değişen bir şey yok ki? problemlerden en az 7-8 soru soran kurum bir de üzerine yeni eklenen konularla birlikte nasıl 12 geo sorulabilir? o zaman 4-5 tane problem olacak, yeni eklenen konular pek sorulmayacak hatta ilk kısımlardan az soracaklar falan. Ösym en sevdiği yerden mi soru kısacak? bana pek inandırıcı gelmiyor. Bölüm denemelerinde dahi 12 soru fazla soramıyorlar 7-8 arası genelde.
  • Tarih , coğrafya karışık geliyor mu kardeş?
    Adamlar dil bilgisini bile belirli sırayla soruyor çoğunlukla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geometri sorusu
    5 yıl önce açıldı
    Tyt matematik...
    3 yıl önce açıldı
    APOTEMİ TYT FEN ÖZET
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.