Şimdi Ara

YGSDE İLK 10K HEDEFİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR fazla bir altyapım yok ama elimde çok bol ve kaliteli kaynaklar var.Ben 40 gün kalsada 20 gün kalsada hiçbişeyin imkansız olmadıgını düşünüyorum.Hergün ygs lys günlüğümü neler yaptıgımı buraya yazıcamki 40gün kalada 10kya girilebilceğinin mümkün oldugunu göstericem .

HİÇBİRŞEY İMKANSIZ DEĞİL.

• Şey ayrı yazılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EVETT arkadaşlar bugun mat 1 için bölme bölünebilmeyi şöyle güzelce bir çalıştım.Bazı ekstra soru tiplerini gördüm.Sonuç yayınlarının fasikülündeki sorularını çözdüm.Geometride açılar konusunu baştan sona çalıştım ve 30a yakın özgün soru çözdüm.Bugune 50de paragraf sorusu ekledim.

İlk işim yarın erken kalkıp bölme bölünebilmeyi fem konu özetli mat soru bankasından ve ygs karekök matematik soru bankasından çözmek ve açılar konusunu fasikülden çözmek
  • erengozel E kullanıcısına yanıt
    sizde mi yeni basladınız hocam? bende yenı basladım hedefım 30 bin ygsde sizi gorunce umut geldi insallah yaparız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi handsome_123 -- 2 Şubat 2016; 4:38:09 >
  • erengozel E kullanıcısına yanıt
    Bu saatten sonra ta en baştan başlamamın anlamı yok.Kendini kandırma açı falan çözmek kolay tabı.Yap bi deneme net eksik olgunun bikaç konu sec oyle çalıs sınava kadar.En baştan gereksız konulara çalısırsan olmaz

• Centaureea C kullanıcısına yanıt
    30-40 bin hayal midir sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: handsome_123

30-40 bin hayal midir sizce?

Yapabileceklerinin sınırı hayallerindir

• handsome_123 H kullanıcısına yanıt
    Durumun ne bılmıyorumki

• lan ben 130 net yapıyorum 10 k hayal (bana göre hemen vurmayın)
    millet çımsıtmış yok son 1 ay son 20 gün olum manyak mısınız
    boru mu bu ? herkes son hafta çalıssın o zaman adamlar 4 sene boşa çalısıyo (kendimden bahsetmiyorum)
    adam bölme-bölünebilme bitirmiş tee Allahım

NOT : Kimse yanlış anlamasın ama ben hakaret etmiyorum asıl o bu zamana kadar çalısan arkadaşlara hakaret ediyo
  • Super Man kullanıcısına yanıt
    Taman 10k ya girmek zor ama hayal deil

• İnş kazanırsın ne diyim

• Wallens W kullanıcısına yanıt
    sen neyin kafasını yaşıyosun ?
    29 k dan kaldıysan tabi 10 k olabilirsin
    zaten olamazsan sana ayıp
    temeli olan bi adam elbette yapar
    adam altyapım yok demiş oo kadar yazmadan önce keşke okusaydın
  • arkadaşlar konu olabilir fakat daha önce hiç çalışmamış oldugum bi konuydu zaten bütün konuları çalışıcam
    Kusura bakmayında siz bu zihniyetle 10bine giremezsiniz.130 net yapan adamda 5bine girebilecek potansiyel vardır ama sizin gibi 130 net yapıp ben sınavda yapamam diyen adamlar giremiyor.Onun yerine 120-100 aralığındaki rahat adamlar giriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle 10 bine girerim diye bi iddiam yok
    sınavda yapamam demiyorum sınav daha zor olacak diyorum ama konuyla alakası yok neyse tamam
    benim kızdığım 4 yıllık olayı 40 güne indirgemek umarım ilk yüze girersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Super Man

lan ben 130 net yapıyorum 10 k hayal (bana göre hemen vurmayın)
    millet çımsıtmış yok son 1 ay son 20 gün olum manyak mısınız
    boru mu bu ? herkes son hafta çalıssın o zaman adamlar 4 sene boşa çalısıyo (kendimden bahsetmiyorum)
    adam bölme-bölünebilme bitirmiş tee Allahım

NOT : Kimse yanlış anlamasın ama ben hakaret etmiyorum asıl o bu zamana kadar çalısan arkadaşlara hakaret ediyo

130 net yapan adam 10k'ya giremiyorsa çok büyük bir problem vardır.

Ben sizi düşündüğüm için öyle dedim.130 net yapan biri 10bine girebilmeli onu anlatmak istedim ben hayal falan değil.İlk 100 gibi bir iddaam artık yok.Kendimi kandırmışım ben sadece

• ya kendi fikrimi söledim hocam girip giremeyeceğimi kim nerden bilebilir bu kadar ciddiye almayın diye parantezle bile yazdım
    asıl temeli olmayan biri son 40 gün çalışarak 10 k ya giriyosa bu ülkede çok büyük bir problem var demektir
  • @Mr.prestige mezun olduğum için ustumdeki tozu kaldirmam yetti.
    İlk deneme olduğu için yalpaladim . 80 net işin sembolik kısmı
    @jenbay. Şimdiye kadar çok derse bakmadim birgün temel kavramlar çözerken ertesi gün trigonometri toplam fark çözdüğümu hatırlarım
    1-2 saat çalıştıysam oda öylece heba olur giderdi
    54 gün kala temel kavramlardan girdim simdi matris deyim temel olduğu için çabuk geçtim
    FKB de notlarından ilerledim lys kimya dışında bitti modern fizik hariç
    Felsefe cog tarih de nette notlar var onları indirdim hergun bir konu bitiriyorum

Arkadaşın dediği çok doğru rahat olmazsaniz size üzülmesini öğretirler
    Yaptığınız deneme sınavında 1-2 net fazla yapmaya çalışırken kendinizi kasmayin.
    Aklınızda ilk 10 k , 120 net , zor sınav olacak gibi klişelerle girmeyin
    Sınav ters gelirse paniklersiniz
    Konuyu baltalamayalim buraya attığım son mesaj bu
    Arkadaşım sende çalışacağın yeri iyi bilirsen beklediğinden yüksek yapabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Wallens

@Mr.prestige mezun olduğum için ustumdeki tozu kaldirmam yetti.
    İlk deneme olduğu için yalpaladim . 80 net işin sembolik kısmı
    @jenbay. Şimdiye kadar çok derse bakmadim birgün temel kavramlar çözerken ertesi gün trigonometri toplam fark çözdüğümu hatırlarım
    1-2 saat çalıştıysam oda öylece heba olur giderdi
    54 gün kala temel kavramlardan girdim simdi matris deyim temel olduğu için çabuk geçtim
    FKB de notlarından ilerledim lys kimya dışında bitti modern fizik hariç
    Felsefe cog tarih de nette notlar var onları indirdim hergun bir konu bitiriyorum

Arkadaşın dediği çok doğru rahat olmazsaniz size üzülmesini öğretirler
    Yaptığınız deneme sınavında 1-2 net fazla yapmaya çalışırken kendinizi kasmayin.
    Aklınızda ilk 10 k , 120 net , zor sınav olacak gibi klişelerle girmeyin
    Sınav ters gelirse paniklersiniz
    Konuyu baltalamayalim buraya attığım son mesaj bu
    Arkadaşım sende çalışacağın yeri iyi bilirsen beklediğinden yüksek yapabilirsin

bendede temel saglam organik sistemler ve integral yok.Dershaneye gitmiyorum yani tüm gün bosum.Önümüzdeki günlerde Ygsden den neler yapabilirim sizce?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.