Şimdi Ara

ygs2 99k en çok ne kadar çekilebilir? allah rızası için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ygs2 99k mf3 18k ya cekilebilir mi lys em oldukça iyi aceba çevrenizde bu kadar çeken var mı ( okul puanim 88) bir de ne kadar net yapmak lazim .yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rahat cekersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: piribarbaros

Rahat cekersin.

Fulle yakın yapması lazım. Bayağı rahat olacak sanırım.
  • piribarbaros P kullanıcısına yanıt
    olurmu ki ya?keske olsa

• quote:

Orijinalden alıntı: kurabiye1996

olurmu ki ya?keske olsa

Okul puanin iyi.
    Biy ve kim cök mat iyi gelsin cekilir.
    Ne istiyorsun.

• piribarbaros P kullanıcısına yanıt
    Diş hekimligi istiyodum ama artık olmayacak gibi çok çalışmıştım ama olmadi .ygs yi yapamadım .ama lys me güveniyorum.

• MaviYesilAlg kullanıcısına yanıt
    Sende abartma sanki önümdeki herkes fule yakin yapacak mesela en yakın arkadasim 2 binde ama lys si nerdeyse hiç yok .ygsye kadar hep ygs çalıştı .daha böyle çoktur bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LYS çok çok iyi olmadığı sürece çekemezsin. Okul puanın iyi ama çok çok iyi değil. Yani 17k yaparsan düşmezsin hatta 500 kişi falan geçebilirsin bile. Yorumum hoşuna gitmeyecektir belki ama gerçekleri söylüyorum, umut aşılamıyorum. 100k'dan çalışarak daha iyi yapabilirsin ama bana sorarsan 20 ve üstü zor gibi duruyor.
  • Benim YGS 25k geldi, ilk 10k için bile inanılmaz netler gerekiyo. Hele ki 100kdan elini kolunu sallayarak çekemezsin, realist olmak gerekirse.
  • Peki 25k ne kadar zor

• MaviYesilAlg kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var .adam 12 fizik netiyle 30 binde kalabiliyosa sende on bine rahat cekersin bence.

• Geçen yıl bi' arkadaşım, 38k'dan -45 matematik yapmasına rağmen- 22k'ya zor çekti. Feni kötüydü ama 20 nete yakındı her biri.
  • 45 mat
    30 geo
    30 fizik
    25 kimya
    25 biyoloji
    Aşağı yukarı 18k yaptırır sana.

• WexaR kullanıcısına yanıt
    30 fizik 30 geo yapamıycama göre .... Neyse peki geo fizik 25 olursa kac bin olur sencei

• quote:

Orijinalden alıntı: OUaTime

LYS çok çok iyi olmadığı sürece çekemezsin. Okul puanın iyi ama çok çok iyi değil. Yani 17k yaparsan düşmezsin hatta 500 kişi falan geçebilirsin bile. Yorumum hoşuna gitmeyecektir belki ama gerçekleri söylüyorum, umut aşılamıyorum. 100k'dan çalışarak daha iyi yapabilirsin ama bana sorarsan 20 ve üstü zor gibi duruyor.

ya hocam ygs1 194k dan mf1 90k ya çekilir mi,umut var mı
  • quote:

30 fizik 30 geo yapamıycama göre .... Neyse peki geo fizik 25 olursa kac bin olur sencei

Puanza.com

• quote:

Peki 25k ne kadar zor

Ya zor demiyeyim, yapılmayacak şey değil ama çalışmak gerek işte. Yüksek tutmak gerekir her dersin netini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: electronicman22

quote:

Orijinalden alıntı: OUaTime

LYS çok çok iyi olmadığı sürece çekemezsin. Okul puanın iyi ama çok çok iyi değil. Yani 17k yaparsan düşmezsin hatta 500 kişi falan geçebilirsin bile. Yorumum hoşuna gitmeyecektir belki ama gerçekleri söylüyorum, umut aşılamıyorum. 100k'dan çalışarak daha iyi yapabilirsin ama bana sorarsan 20 ve üstü zor gibi duruyor.

ya hocam ygs1 194k dan mf1 90k ya çekilir mi,umut var mı

Hatırladığım kadarıyla geçen sene arkadaşım 20 civarı matematik 15 civarı geometri ile 140'tan 90'a geldi. 3 ay gibi bir sürede daha iyisi olabilir. Yani daha kolay 194'ten 90'a çekmek çünkü o sıralamada mezuna kalıp çalışmayı bırakan çok oluyor.

• 30 mat 15 geo 15 fizik,kimya 10 bioya gelir herhalde,ama elimden geldiğince en iyisini yapmaya çalışıcam,sağolun
  • Arkadaşının tam netlerini öğrenebilir misin acaba ? bende 140.000 oldum hedef +80.000
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.