Bildirim
ygs1 ve ygs5 kaç k gelir? (ANKET)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

ygs1 ve ygs5 kaç k gelir? (ANKET)
(En Son Oy Tarihi: 25.3.2017)
Giriş
-
bir troll daha -
trollükle ne alakası var kardeşim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu kadar iyi yapıp niye soruyorsun abisi ego mu tatmin ediyorsun -
Ygs5 ilk bin garanti.
Amacın ne cidden merak ediyorum bu açtığın yüzüncü konudur herhalde.Eğer gerçekten bu netleri yaptıysan sonuç ortada zaten.İnsanlar sana ilk bin garanti deyince tatmin mi oluyorsun -
4-5 arası hocam bence YGS-1 için
Bu adama bile troll mü diyorsunuz hiç mi forumu takip etmediniz :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SalimAydogdu -- 15 Mart 2017; 11:54:57 > -
2014ten kötü gelmesin ya hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi little.devil -- 15 Mart 2017; 12:15:45 >
quote:
Orijinalden alıntı: little.devil
2014ten kötü gelmesin ya hocam
Hocam 2014'den biraz kötü gelecek bana göre
30-40k'dan sonrası için hatta durum daha da kötü olmaya başlayacak diye tahmin ediyorum aşırı yığılma olacak o civarda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SalimAydogdu -- 15 Mart 2017; 12:16:29 > -
okulda bir hocamız 14-15 arası 14 e daha yakın olacak dedi ama bakalım hayırlısı
sıralamalarda matematik farktörünün de etkili olacağını düşünüyorum 2016nın 38 i 2017nin 35-36sı olur gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi little.devil -- 15 Mart 2017; 12:20:10 >
quote:
Orijinalden alıntı: little.devil
okulda bir hocamız 14-15 arası 14 e daha yakın olacak dedi ama bakalım hayırlısı
sıralamalarda matematik farktörünün de etkili olacağını düşünüyorum 2016nın 38 i 2017nin 35-36sı olur gibi
İnşallah öyle olur -
son bir kez up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X