Şimdi Ara

YGS ye kadar sadece deneme çözmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar denemelerde netler bi turlu yukselmiyor. Sizce ygsye kadar brans denemeleri cozsem yapamadigim sorulari saklayip ara ara tekrar etsem faydasi olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Reddo R kullanıcısına yanıt
    Şuan netlerin kaç arasında üstad
  • Hocam su siralar 75 80 arasi hedefim 90 95 ten dusmemek ama uzun zamandir calisiyorum hep basladigim yerdeyim

• Takip

• Up

• Dostum benden tavsiye sana, bende yazın çalıştım ve konu ağırlıklı çalıştım hep. 110-115 netle girdim 12.sınıf dönemine. Ve şuanda benim netler hala aynı. Çalışmayı bırakmış değlim fakat sürekli yerimde sayıyorum şu sıralar. Hatta geçen Femin genel sınavında 105 net yaptım. Ne oluyor anlamıyorum ama hocalarım arada bir bu şekilde duraklama yaşarsın dediler. Sana tavsiyem artmasa bile çalışmayı bırakma ve asla düşündüğün şeyi yapma. Konuya odaklan. Deneme sürekli çözerek bişey yapamazsın. Yaptığın yanlışları gör ve o şekilde konulara ağırlık ver.
  • Haklisiniz hocam zaten amacim hem brans denemeleriyle pratik kazanmak daha hizli cozmek hem eksik oldugum yerleri bolum bolum tespit edip onlara calismak. Temel kavramlar vb. konulardan uç sorularla vakit kaybetmek yanlis olur zaten bu saatten sonra

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LYS de 270 yapmak zor mu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reddo

Haklisiniz hocam zaten amacim hem brans denemeleriyle pratik kazanmak daha hizli cozmek hem eksik oldugum yerleri bolum bolum tespit edip onlara calismak. Temel kavramlar vb. konulardan uç sorularla vakit kaybetmek yanlis olur zaten bu saatten sonra

Özellikle mat1 de konuyu bilmek yerine hız kazanmak önemlidir. Zaten mat1 hiç bişey bilmeyen bir adama verin gene yapar. Ama 2 saatte yapar. Şıkları deneyerek cevabı gene bulursun. Asıl problem 160 soru 160 dk. Ben amerikadada eğitim aldım dil için. Ve çoğu avrupa ülkesinede gitti ama bu kadar düz mantık bi hesap görmedim dünyanın hiçbir yerinde.. YGS de sadece süreye oynayacaksın. Bilenlerin yaptığı sınav LYS dir.
  • Aynen oyle mat1 hizli dusunme isi konudan ziyade dediginiz gibi ama hiz pratik surekli soru bankasi cozmekle gelismiyor malesef. O yuzden denemelere agirlik vermek daha mantikli geliyor bana. Denemelerde yapilan dogrular zaten o konuyu biliyorsun anlamina geliyor net artmasini engelleyen sey ya konu eksik ya dikkat ya da pratik olmayisi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.