Şimdi Ara

YGS 'ye giricekler...Son anekdotlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar sınav günü geldi çattı, bu pazar yeni sistemin ilk sınavı görücüye çıkıyor Sınava nasıl girmek, ne yapmak gerekir şimdi bunlara bir göz atalım..

Öncelikle ben, de_lorean,geçen sene öss kıskacına alınmış,sınava girmiş,kazanmış ve bu sene yüzsüzlük yapıp yeniden girecek olan bir DH li olarak,sınav stresini hiç tatmamış,bu konuda hiç orgazm olmayan arkadaşları tatmin etmek adına en değerli,en önemli, en gıymeyli,enlerin eni bir bilgiyi burada,konu dışı ortamında paylaşmak istiyorum..Neymiş ki o dersenizz.İşte size enlerin eni, buffalo sosu tadında bir bilgi.SINAVDA KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE ÇOK ÇOK RAHAT OLUN.Burda rahatlıktan kastımız etrafa cool görünmek değil.Kendi içinizde kendi özünüzde rahat olmanız.Sanki evde pijamayla dolaşıyorcasına,osbir sonrası kola yudumlarcasına rahat olmanız..Hiç mi hiç sıkıntı-stres yapmayın.Rahat olun.Bu benden size en büyük tavsiye.

Sınavı kafanıza hiç takmayın,siz yaparsınız,çünkü çalışmadınız Bende çalışmadım ama,yaptım.Emin olun yapılıyor,çalışmasnız bile..Rahat olduktan sonra tıkır tıkır çözülüyor problemler.Çünkü siz bunları senelerce gördünüz biliyorsunuz,dersi dinlememiş olsanızda..Yeterki kendinize güvenin rahat olun

Sınav esnasında,sınav başlamadan pijlik bile yapabilirsiniz!Evet ciddi söylüyorum.Tüm sınıf kopar hem karizma yaparsınız hem rahatlarsınız.Mesela ben büyükçe bir kalemliğe 30-35 adet kalem sığdırmıştım.Sınıfa ilk girip yerime oturdugumda pat diye döktüm hepsini sıraya.SOnra salaktan telaş yaptım off bu kalemler yeticekmi diye Millet önce bi şaşırdı sonra koptu süper oldu Sınavda Kalem isteyen hatunlar bile oldu

Dediğim gibi gençler rahat olun kendinize güvenin,yaparsınız siz..Hepinize başarılar diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi de_lorean -- 10 Nisan 2010; 15:14:44 >

• bence b.kunu çıkarmayın sonra toparyamazsınız. dağılırsınız.
  • ne alem adamlarsınız ya..bi kalem bi silgi ile girerim..ha bide kalem bozulursa yanıma bide kursun kalem alırım o kadar..yok cikolata imiş yok zartmış falan..amma kasıyosunuz ya..
  • Kalem muhabbeti guzelmis, seneye bi daha girersem yaparim
  • güzel bilgiler saol
  • Sınava geç kalmayalım da gerisi gelir zaten
    Bide uykulu uykulu girersem ayvayı yerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sözelden ilk 100 için girenler
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

ne alem adamlarsınız ya..bi kalem bi silgi ile girerim..ha bide kalem bozulursa yanıma bide kursun kalem alırım o kadar..yok cikolata imiş yok zartmış falan..amma kasıyosunuz ya..

Kim kasıyo yeğen

Edit:okuyup cevap yazmayacaklar sadece bi up yapın herkes görsün..
  • Böyle yazılar okumak moral verici heyecanımı alıyor.
  • Çok telaşlıyım. Sınav salonunda kendimi düşündüğüm zaman bile kalbimin atışını duyabiliyorum. Artık siz beni sınavda görün.
  • İlginçmiş.
  • Benim sınavdan 5 gün önce midem bulanmaya başlamıştı. Sen daha rahat ol diyosun hocam.
  • Ben resim yetenek sınavına kalemsiz gitmiştim2. oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: IwillBe

Benim sınavdan 5 gün önce midem bulanmaya başlamıştı. Sen daha rahat ol diyosun hocam.

Dostum rahatlatacaksın işte kendini.Relax ya dünyanın sonu değil...
  • bende artık batıllaşmaya başladım denemeler yüzünden bi iyi bi kötü geliyo hergün oluyoruz yok kalem yüzünden yok yanımdaki uğursuz yok sıra uğursuz gibi batıl şeyler başladı kötü geldikce şu sınava bi an önce girip Allah ın izni ile çıksak bide iyi gelirse çok rahatlıcam da sınava girene kadar napcam bilmiom ve tabi sınav sırasında asıl napacam
  • Rahat olcan arkadaşım kendini kasmadan relax
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5heReF_

Rahat olcan arkadaşım kendini kasmadan relax

aynen usta
  • quote:

Orijinalden alıntı: de_lorean

Evet arkadaşlar sınav günü geldi çattı, bu pazar yeni sistemin ilk sınavı görücüye çıkıyor Sınava nasıl girmek, ne yapmak gerekir şimdi bunlara bir göz atalım..

Öncelikle ben, de_lorean,geçen sene öss kıskacına alınmış,sınava girmiş,kazanmış ve bu sene yüzsüzlük yapıp yeniden girecek olan bir DH li olarak,sınav stresini hiç tatmamış,bu konuda hiç orgazm olmayan arkadaşları tatmin etmek adına en değerli,en önemli, en gıymeyli,enlerin eni bir bilgiyi burada,konu dışı ortamında paylaşmak istiyorum..Neymiş ki o dersenizz.İşte size enlerin eni, buffalo sosu tadında bir bilgi.SINAVDA KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE ÇOK ÇOK RAHAT OLUN.Burda rahatlıktan kastımız etrafa cool görünmek değil.Kendi içinizde kendi özünüzde rahat olmanız.Sanki evde pijamayla dolaşıyorcasına,osbir sonrası kola yudumlarcasına rahat olmanız..Hiç mi hiç sıkıntı-stres yapmayın.Rahat olun.Bu benden size en büyük tavsiye.

Sınavı kafanıza hiç takmayın,siz yaparsınız,çünkü çalışmadınız Bende çalışmadım ama,yaptım.Emin olun yapılıyor,çalışmasnız bile..Rahat olduktan sonra tıkır tıkır çözülüyor problemler.Çünkü siz bunları senelerce gördünüz biliyorsunuz,dersi dinlememiş olsanızda..Yeterki kendinize güvenin rahat olun

Sınav esnasında,sınav başlamadan pijlik bile yapabilirsiniz!Evet ciddi söylüyorum.Tüm sınıf kopar hem karizma yaparsınız hem rahatlarsınız.Mesela ben büyükçe bir kalemliğe 30-35 adet kalem sığdırmıştım.Sınıfa ilk girip yerime oturdugumda pat diye döktüm hepsini sıraya.SOnra salaktan telaş yaptım off bu kalemler yeticekmi diye Millet önce bi şaşırdı sonra koptu süper oldu Sınavda Kalem isteyen hatunlar bile oldu

Dediğim gibi gençler rahat olun kendinize güvenin,yaparsınız siz..Hepinize başarılar diliyorum

ölüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: áshtráy

quote:

Orijinalden alıntı: de_lorean

Evet arkadaşlar sınav günü geldi çattı, bu pazar yeni sistemin ilk sınavı görücüye çıkıyor Sınava nasıl girmek, ne yapmak gerekir şimdi bunlara bir göz atalım..

ölüyorum

bu arada çok çılaşnların yani dershanede felan netleri çok iyi olanların büyük bi kısmı gerçek sınawda altlarına sıçarlar... hiç yapmadıkları salakça hataları yaparlar... eğer sizde heycan yaparsanız o sınaw içinizde patlar.... o yüzden dershanedeki sıradan bir deneme sınawına giriyormuş gibi düşünün heycan yapmayın ..bir soru üzerinde çok fazla durmayın... bazı zor sorular arka arkaya gelir mesela 4-5 soru zordur yapamadınız moralinizi kesinlikle bozmamalısınız hemen türkçeye veya diğer derslere geçip orda moralinizi tekrar toplamalısınız ...

• Yukarı
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.