Şimdi Ara

YGS'ye girecek LoL oyuncuları... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

quote:

Orijinalden alıntı: potcu

quote:

Orijinalden alıntı: sevecen69

quote:

Orijinalden alıntı: Hopy GC

İnsanların hayatlarını belirleyecek bi sınavı olduğu halde oyun oynamalarını anlamıyorum.

Hayatında toz kadar değeri olmayan bir sınavı hayatın gerçeğiymiş gibi görenleride ben anlamıyorum.

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama 30 una geldiğinde o sınavın zerre değeri olmadığını anlıyorsun.Sınava girip hedefini karşılarsın istersen ama girmiyorsanda hakettiğin yere yine gelirsin.

Para kazanmak çok zor bir şey değil.Tek yapman gereken aklını kullanmak.

Azıcık aşım ağrısız başım dersen istersen holdingde çalış kapasiten o kadar demektir.

Ben etrafımdaki zenginlere bakıyorum çoğu uni yüzü görmemiş bir kısmıda lise terk.

Okuyanlara bakıyorum onların altında çalışıyorlar.

Adam ayakkabı boyamış gençliğinde lise mezunu ama şimdi zengin.

Kendini okumaya endeksleyen insanlar ancak okur.Max 2bin maaşla birinin kaprisini çeker ancak bu kadar açık ve net.

Okumayi sadece para icin goren zihniyet..

Tuzun kuru galiba para olarak görmüyorsun? Tuzun kuru değilde yine para için görmüyorsan aklından şüphe ederim

3 idiots izle bende büyük bi değişim yaratmıştı bu bakışa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu anda ygs oturup çalışmam sadece deneme çözerim abi. Ama LOL oynadığım sürede LYS mi çalışsaydım diye düşünüyorum arada açıyorum trigonometri organik falan bakıyorum. Son haftayla YGS kazanılsaydı şu ana kadar boşuna çalışmış olurduk. Hem YGS öyle abartılacak bir sınav da değil. Zaten okula gitmiyor bir çoğumuz. Sabah 7 gece 12 toplam 17 saat günüm var 2 tane deneme çözüyorum yanlışları gideriyorum konu bakıyorum falan. 5 saat 20 dakikam sınava, düzeltme falan filan toplamda 6 saatim gidiyor. Kalan 11 saatin bi kısmında ( stres yapmayacak şekilde ) oyun oynamak bana pek bir şey kaybettirmez diye umuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterNerfLuffy -- 18 Mart 2014; 18:29:32 >
  • quote:

Itu makinadayim son ana kadar lole devam ettim.Ama onermem,oynamasam daha iyi bir yere girerdim

Daha nereye gircektin hocam

Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sevecen69

quote:

Orijinalden alıntı: Hopy GC

İnsanların hayatlarını belirleyecek bi sınavı olduğu halde oyun oynamalarını anlamıyorum.

Hayatında toz kadar değeri olmayan bir sınavı hayatın gerçeğiymiş gibi görenleride ben anlamıyorum.

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama 30 una geldiğinde o sınavın zerre değeri olmadığını anlıyorsun.Sınava girip hedefini karşılarsın istersen ama girmiyorsanda hakettiğin yere yine gelirsin.

Para kazanmak çok zor bir şey değil.Tek yapman gereken aklını kullanmak.

Azıcık aşım ağrısız başım dersen istersen holdingde çalış kapasiten o kadar demektir.

Ben etrafımdaki zenginlere bakıyorum çoğu uni yüzü görmemiş bir kısmıda lise terk.

Okuyanlara bakıyorum onların altında çalışıyorlar.

Adam ayakkabı boyamış gençliğinde lise mezunu ama şimdi zengin.

Kendini okumaya endeksleyen insanlar ancak okur.Max 2bin maaşla birinin kaprisini çeker ancak bu kadar açık ve net.

Okumayi sadece para icin goren zihniyet..

Tuzun kuru galiba para olarak görmüyorsun? Tuzun kuru değilde yine para için görmüyorsan aklından şüphe ederim

Cevrene bak bakalim okumamis zengin kac tane insandan hallice goruyorsun.

• sen üretken olduğun sürece istersen ygs'de sonuncu ne yapar eder hayatını kazanırsın çok kasmaya gerek yok
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.