Şimdi Ara

YGS'ye başvuru için gereken fotoğraf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2016 YGS'ye ilk defa gireceğim, yarın bir nedenden dolayı vesikalık fotoğraf çektireceğim. Çektireceğim fotoğrafı YGS ve LYS için kullanabilir miyim, yoksa illa YGS'ye başvurulurken çekilecek fotoğraf mı geçerli olacak? Hazır şimdi cekilmişken bu fotoğrafı kullanmak istiyorum. Fotoğrafın geçerlilik süresi gibi bir şey var mı? Simdiden cevaplar için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okulda bizim MSN'den goruntulu konusma yaptigimiz kamerayla cekiyorlarmis anladigim kadariyla :D

•  YGS'ye başvuru için gereken fotoğraf
    Her internet kafede olan kamera ile çekecekler, sınav başvuru merkezleri dışında çekilen fotolar kabul edilmiyor olması lazım çünkü fotonun 5 yıllık geçerlilik süresi var ve yeniletmek için sınav başvuru merkezlerine gidip bir ücret ödemeni istiyorlardı.
  • Kendini hiç zorlama . Kekolar webcamla çekiyorlar

• ARK BEN YENİ GÖZLÜ KULLANMAYA BAŞLADIM KİMLİK FOTOM GÖZLÜKSÜZ SINAVA GÖZLÜKLE GİREBİLİRMİYİM YOKSA GİDİP KİMLİK FOTOMUDA GÖZLÜKLE ÇEKTİRİP DEGİŞTİRTMELİMİYİM
  • Okulda çekiyorlar ÖSYM için fotoyu.Tavsiyem para toplayıp düzgün bir webcam alın çünkü o foto giriş belgenizde ve üniversiteye gittiğinizde giriş kartı resminiz olarak(üniden üniye değişebilir) kullanılıyor.Bizim kamera 1.3 mp idi ama iş görmüştü.
  • Ben çok umursamamistim webcam dan mal gibi çıktıydi şu an o resim öğrenci kimlik kartımda akbilde kisacasi her yerde :) webcamla çekiyorlar hiç değilse yamuk çıkmamasına özen gösterin yeter çok sorun değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

quote:

Orijinalden alıntı: PHOBOS19

ARK BEN YENİ GÖZLÜ KULLANMAYA BAŞLADIM KİMLİK FOTOM GÖZLÜKSÜZ SINAVA GÖZLÜKLE GİREBİLİRMİYİM YOKSA GİDİP KİMLİK FOTOMUDA GÖZLÜKLE ÇEKTİRİP DEGİŞTİRTMELİMİYİM

Allah baska dert vermesin kardes gozlugu cikarip adama bakmak cok mu zor.

Yok kardeşim o anlamda degil simdi ikileme düşmeyim diye.Sonuçta burası Türkiye.

Oluyor mu yani hocam?Bir bilginiz varmı bu konu hakkında?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.