Arkadaşlar merhaba , 2 hafta kaldı sınava malum. 2 hafta içerisinde özet gibi çalışabileceğim tarih için önereceğiniz site vs. var mı acaba ? sosyalden 30 netin üstüne çıkmamı engelleyen tek ders.Coğ. bi iki yanlış çıkıyor sadece. Tarih için nereden çalışmalıyım en kısa zamanda nasıl verim elde edebilirim ? Genelde 8-9 net çıkıyor 10 netin üstüne çıkmak istiyorum
takip
AnarşistKekoA
kullanıcısına yanıt
aynı durumdayım yardım
elimde simetri ygs tarih var bi kere komple okusam verimli olacağını sanmıyorum var mı tavsiyeleri olan ? Özet şeklinde çalışabileceğimiz bir yer ? Başımı ağrıtacak bu ders
Günde 25 sayfa okuyarak, tüm kitabı 5-6 günde biterirsin, böylelikle temel atmış olursun, sonraki 5-6 günde de hergün bir konunun özeti yani önemli anlaşmaları yazarak çalışırsın. Böylelikle sınavda +10 tarih neti yapma şansın olur. Çünkü sınavda sorulan sorular komplike sorular değil yada matematik gibi zamanla kazanılan bi yetenek sonucunda çözülen sorular da değil. Misal sadabat paktı ile ilgili bir soru çıktığında, sadabat paktı hakkında tek bir cümle bilmen bile o soruyu çözdürür.