Şimdi Ara

Ygs Tarih , Coğrafya için Fem mi ? Güvender mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
7.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar soru gayet açık . bugune kadar ;

tarih ; palme , bilfen
    coğrafya; palme , fdd çözdüm

3. soru bankama geçmek istiyorum ama fem mi güvender mi karar veremedim baska yayında olabilir . fem türkçe almıstım memnun kalmadım açıkcası ama sosyali nasıl bilmiyorum tabi ki . ha bir de onun simetrisi var bi yardımcı olursanız ?

• tarih için güvender,esen ya da fdd olabilir.coğrafya için mutlaka bireyi al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Meryem_

tarih için güvender,esen ya da fdd olabilir.coğrafya için mutlaka bireyi al.

teşekkürler .. coğrafya da fem ya da güvender kullandınız mı ?
  • güncel
  • Coğrafya için kesinlikle FDD diyorum.Çok beğeniyorum. Dershane coğrafya birincisiyim en fazla 1 yanlış çıkarıyorum gel beni dinle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: komikolojimsi

quote:

Cografya da fem fdd birey kullandim ama guvender tavsiye etmem kullanan arkadaslarimdan dolayi.ben fdd ve bireyden cok memnun kaldim cok farki yok ama birey daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPlexen

Coğrafya için kesinlikle FDD diyorum.Çok beğeniyorum. Dershane coğrafya birincisiyim en fazla 1 yanlış çıkarıyorum gel beni dinle.

fdd çözdüm bitiyo kitap :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT-AYT Tarih ortak mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Cografya da fem fdd birey kullandim ama guvender tavsiye etmem kullanan arkadaslarimdan dolayi.ben fdd ve bireyden cok memnun kaldim cok farki yok ama birey daha iyi.

coğrafya fdd kullanıyorum şu an zaten bitmek üzere ben de memnunum . teşekkürler yorumun için :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iPlexen

Coğrafya için kesinlikle FDD diyorum.Çok beğeniyorum. Dershane coğrafya birincisiyim en fazla 1 yanlış çıkarıyorum gel beni dinle.

fdd çözdüm bitiyo kitap :)

sen memnunmusun fddden ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet memnunum .
  • Fem dergilerden çalışsak olmaz mı
  • beyler bnde coğrafya üzerine yüklenmek istiyorum ne tavsiye edersiniz ? mümkünse kendi bitirmiş veya kullandığınız soru bankalarını yazmanızı bekliyorum. konuya baktım fdd tavsiye edilmiş peki fdd soruları nasıldır coğrafya için ?
  • güvender çok kolay diyorlar.doğu ateşin soru bankasını öneririm.coğrafya için.ygsye çok yakın sorular soruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

beyler bnde coğrafya üzerine yüklenmek istiyorum ne tavsiye edersiniz ? mümkünse kendi bitirmiş veya kullandığınız soru bankalarını yazmanızı bekliyorum. konuya baktım fdd tavsiye edilmiş peki fdd soruları nasıldır coğrafya için ?

her şeyden önce coğrafya ezber gerektirmez konuyu anlayıp mantığını oturtmak lazım . konuyu anladığında her türlü soruyu çözersin (!)

geçen sene bilfen kullandım iyi kitaptır. bu sene de tarihini çözdüm mesela. fdd kullanıyorum ondan memnunum o da olabilir . palme kullandım o da güzeldi mesela . bu saydığım kaynaklarda da hiç demedim " uff bu nasıl bi kitap " diye. hepsinde karışık hem kolay hem zor gibi duran ,konuyu anlayıp anlamadığını sınayan sorular vardı.

**bilfen sb.da madde madde konuyu anlatır . palme sb.da daha geniş kapsamlı anlatır özet gibi . fdd ise sadece sorular vardır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

beyler bnde coğrafya üzerine yüklenmek istiyorum ne tavsiye edersiniz ? mümkünse kendi bitirmiş veya kullandığınız soru bankalarını yazmanızı bekliyorum. konuya baktım fdd tavsiye edilmiş peki fdd soruları nasıldır coğrafya için ?

her şeyden önce coğrafya ezber gerektirmez konuyu anlayıp mantığını oturtmak lazım . konuyu anladığında her türlü soruyu çözersin (!)

geçen sene bilfen kullandım iyi kitaptır. bu sene de tarihini çözdüm mesela. fdd kullanıyorum ondan memnunum o da olabilir . palme kullandım o da güzeldi mesela . bu saydığım kaynaklarda da hiç demedim " uff bu nasıl bi kitap " diye. hepsinde karışık hem kolay hem zor gibi duran ,konuyu anlayıp anlamadığını sınayan sorular vardı.

**bilfen sb.da madde madde konuyu anlatır . palme sb.da daha geniş kapsamlı anlatır özet gibi . fdd ise sadece sorular vardır.

cevapladığın için teşekkür ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: dewdragon250

güvender çok kolay diyorlar.doğu ateşin soru bankasını öneririm.coğrafya için.ygsye çok yakın sorular soruyor.

siz çözdünüz mü ? herhangi bir kaynakla kıyaslayabilir misiniz ?
  •  Ygs Tarih , Coğrafya için Fem mi ? Güvender mi ?

fdd coğrafya bu mu oluyor ? Yorumlara baktımda memnun sanırım herkes. Coğrafyam iyidir tavan yapmak istiyorum eşit ağırlık öğrencisiyim. LYS içinde olanı yok mu link verirmisiniz ?
  • quote:

quote:

güvender çok kolay diyorlar.doğu ateşin soru bankasını öneririm.coğrafya için.ygsye çok yakın sorular soruyor.

ben çözüyorum o kıtabı zor değil ama kolayda değil tamamen orta düzey.bazı şekıl soruları falan çok zorluyor.onun dışında acayip güzel kalitelı sorular var.fem soru bankası yanında halt etmiş , güvenderi söylemek bıle istemıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhny

Ygs Tarih , Coğrafya için Fem mi ? Güvender mi ?

fdd coğrafya bu mu oluyor ? Yorumlara baktımda memnun sanırım herkes. Coğrafyam iyidir tavan yapmak istiyorum eşit ağırlık öğrencisiyim. LYS içinde olanı yok mu link verirmisiniz ?

evet bu . lys si hakkında bilgim yok

• quote:

quote:

quote:

ben çözüyorum o kıtabı zor değil ama kolayda değil tamamen orta düzey.bazı şekıl soruları falan çok zorluyor.onun dışında acayip güzel kalitelı sorular var.fem soru bankası yanında halt etmiş , güvenderi söylemek bıle istemıyorum.

sözelci misiniz ? çok merak ettim ya , hatta şu an kitap için iştahım kabardı

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.