Şimdi Ara

Ygs sonucu kötü gelen tmciler gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2-3 ay önce bu konuyu açmıştım.Tam bu zamanlar kırılma dönemleri ygs sonucu kötü gelmesiyle birlikte havaların ısınması calışmaktan inanılmaz uzaklaştırıyor UZAKLAŞMAYIN.Ygs'nin kötü gelmesi sizi yıldırmasın.Ben bülent ecevit ünivesitesi psikolojisi öğrencisiyim ve sınıfımda 290 bin ygs ile giren var ben 182 binden cekebildim.Sorularınız varsa seve seve cevaplarım.

Ygs sonucu kötü gelen tmciler gelin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSİKOLOGBEY -- 18 Nisan 2017; 15:30:3 >

• edebiyata nasıl çalışırdın?
  • Ben limit el kitabı ve güvenderi kullandım kodlama yapmanı inanılmaz öneririm yazar eser kısmında .Nasıl kodlama yapacağın hakkında bilgin yoksa pm atabilirsin
  • PSİKOLOGBEY kullanıcısına yanıt
    ilk girişinizdemi kazandınız,lys mat için temeliniz varmıydı
  • Hayır 2.senemde kazandımm ilk senemde 60 bin olmuştum.Lys mata ilk senemde calışmıştım o yıl 27.75 yapmıştım yani mezun senemde lys matematik temelim az çok vardı
  • Geometri için ne zaman calismaya basladiniz? Hangi kaynakları kitapları vb kullandınız 20-2 yapsam(seneye) aşırı sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • helixSNAA kullanıcısına yanıt
    Ceyhun hocadan ilerledim ben.Pdfleride vardı cıkartıyodum acıp dinliyordum 1-2 soru anlatıyordu diğer sorularda önce ben uğraşıyordum sonra yapamayınca ızlemeye devam ediyordum.Kaynak olarak birey b yı öneririm ama biraz kalın bir kitaptır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.