Şimdi Ara

YGS Son 20 gün Deneme Sınavı Kampı(GÜNCEL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
3
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar artık her gün 1 sınav yapacam.Hepsini buraya yazacam, böylece gelişmeyi hep berber inceleceğiz.Kampa katılmak isteyen gelebilir.Burdan paylaşabilir.

1. GÜN 23.02.15 FEM YGS 6LI SETTEN 4.sü nü çözdüm

türkçe : 36 4y
    sosyal : 27 10y 3b
    matematik : 40
    fen : 38 2y
    +_____________________= 137 net ygs1 = 474

2.GÜN 24.02.2015 ZAMAN 16

TÜRKÇE : 28 12
    SOSYAL : 30 6
    MAT : 32 4
    FEM 33 6
    +_____________________ 116 net YGS 1 : 407

3.GÜN 25.02.2015 FEM YGS 6 LI SETTEN 2.sini çözdüm

TÜRKÇE : 34 6
    MATEMATİK : 38 2
    FEN : 36 3
    SOSYAL : 27 9
    +_______________________ 130 net YGS1: 454

3.GÜN 2.DENEMEM__ KÖRFEZ YGS 4

TÜRKÇE : 32 8
    MAT : 34 5
    FEN : 33 7
    SOSYAL 28 8
    +_________________________ 119 NET YGS 1 : 417

4.GÜN FEM 6 LI SETTEN 3.sünü çözdüm.

TÜRKÇE : 35 5
    MATEMATİK : 38 2
    FEN : 38 2
    SOSYAL : 32 8
    +___________________________ 138,75 net YGS 1 : 471
    YORUMLAR

5.GÜN 27.02.15 DENEME ÇÖZMEDİM

-MİTOZ MAYOZ KONU + 100 SORU
    -SÖZCÜK TÜRLERİ KONU + 60 SORU
    -EYLEM EK EYLEM EYLEMSİ KONU +60 SORU
    -30 PARAGRAF ÇIKMIŞ SORULAR
    -2 FEN DENEMESİ

FEM YGS 6LI SET : 4. DENEME ________________ türkçe kasıntıydı.Fen orta.Sosyal orta ama coğrafya felsefe ve tarih hiç çalışmadım.Mat güzel sınava yakın özgün 2-3 soru vardı.

ZAMAN 16 : _______________ türkçe femin normal türkçesiydi ama çok uzundu.TelAş yapıp türkçenin 11-12 çözüp mata geçtim derkenn matta değişik sorular

olması beni teleşlandırdı.Sınav YGS den biraz zordu.Gerçek YGS de daha kolay geleceğini düşünüyorum.Ama yinede böyle denemeler çözmek İyidir.keşke bu yıl hep fem yapsaydı.

FEM YGS 6LI SETTEN 2. DENEME ____________Türkçe yine aynı uzun çeldirici ve güncel paragraflar.Güncel olması daha iyi çünkü gerçek sınavda güncel konulardan paragraf geliyor.Mat özgün 1-2 soru vardı gerisi klasik sorulardı.matta 2 yanlışı aslında doğru yaptım ama yanlış işaretlemiş.Fen soruları yine aynı ygs ayarındaydı

KÖRFEZ YGS 4 _____________Klasik sorular bol olmakla beraber özgün sorular da vardı.Türkçe soruları kısa fakat çeldirici dil bilgisi zordu.Genel olarak dikkat gerektiren bir sınavdı.Bugünün 2. denemesini çözdüğümden dikkat hatasından çok soru gitti.Matematikte özgün 2 soru vardı.

FEM 6LI SET 3. DENEME________Türkçe yine aynı ama femin uzun türkçe sorularının çok olması iyi değil.Çünkü sınavada o kadar uzun gelmez.Matematik sorularında güzel 3 - 4 soru vardı.Matteki 2 yanlışım çok bariz hatadan dolayı çok basit sorulardı(4. ve 19. sorular :( ) . Sosyale gelirsek tarih coğrafya felsefe çalışmama rağmen 30 net yaptım bence gerçekçi değil çünkü bilgi az soruyorlar bilen biri için 25 dk sını almazdı sosyal.Hatta tarihten 1 y var biraz bilgi sorulmalıydı bence.Fene gelirsek biyoloji bilgi ağırlıklıydı.kimya güzel tam sınavlık.Fizik normaldi 2y fizikten geldi ama.

GENEL YORUM

Arkadaşlar normal denemelerde zamanımı zar zor yetiştirirken evde yapında 30 35 dk artıyor.Femin 6lısı zor diyenler yanılıyor bence sorular uzun olmasına karşın kolay orta sorular % 5 zor sorular mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC79C64AB -- 27 Şubat 2015; 19:53:26 >

• Bende fem 6 lı kullanıyorum. 3.sünü bugün çözeceğim yazarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolay gelsin.

Hayırlısı olsun hepimiz için de .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stam -- 24 Şubat 2015; 22:11:36 >
  • İnşaallah
  • Levs kullanıcısına yanıt
    olur
  • benim trol olduğumu söylenler var.Burada isteyenler netime bakabilir . Ben kendimi kontrol etmek için açtım bu konuyu bir başkası da bakarsa belki düzeni sağlarım diye

Sınava son 20 gün kalmış benim ne işim olur onun bunun emeğinde.

Sınavda herkes emeğinin karşılığını alır.
  • 60 net yapıyorum 20 günde 100 yapmam lazım destek verin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • günde 2 deneme çözmeyi düşünüyorum sizce iyi olur mu ? yoksa coğ tarih felsefe mi çalışsam ?
  • Dostum bu netlerle ygs 1 474 mü geldi
  • evet puanzadan hesapladım
  • Bende sayısalım da mat ve fen içn tavsiyen var mı
  • şimdi yapacağın en iyi iş deneme + konu eksiği + bölüm denemeleri olmalı
  • Levs kullanıcısına yanıt
    kaç geldi hocam ?
  • Hocam son 16 gün fizikten ve biodan ne tavsiye edersin? Mattan kafamı versem yeter sana bi sorum olcak biz sosyalden fullesek kaç puan gelir

• bölüm denemesi çözüyorum iyi oluyor . Artık günde 2 deneme çözmeyi dşünüyorum. Gerçekten en iyisi bu. Biyolojiden fizikten kimyadan da eksikler hızlı bir şekilde tekrar en iyisi.Heralde coğrafya pek çalışamayacağım.Bence benim için önemli değil 25 yapsam yeter.Mat ve fenin yüksek tutmaya çalışacağım.Hedef tıp . Sen ne istiyorsun ? netlerin nasıl
  • haci ilk bastaki sonuca bakinca sende kendimi gordum ama zamana bakinca fark olustu.niye oyle geldi sonuc sureyi mi ayarlayamadin.dogru yoldasin devam.sonuc iyi gelir insallah bakalim

• inşallah :D Şimdi bana zaman denemesinde kitapcık 5 dk sonra verildi.hoca eksik getirdiğinden.Ek süre verildi ancak telaş yaptım.Sonra bugün sabah fem yaptım 130 net . 14 de körfez yaptım kafa kalmadı tabi 119.
  • Hocam ben de günde 2 deneme yapacagım yazarım buraya,netlerin guzel devam

• Karekök türkçe cozuyorum bu aralar ortalama 32 net falan baya zorladi acikcasi beni

• günde 2 deneme çözme bence 2. denemede netler düşer çünkü yoruluyorsun mesela sınav günü 1 tane çözecen deneme sınavıda gerçek sınav provasıdır bu nedenle günde 1 tane + mat fen bölğm denemesi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.