Şimdi Ara

YGS Netlerim 35-40 netin Üstüne Çıkmıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 11.sınıf sayısal öğrencisiyim...YGS netlerim yerlerde sürünüyor... Kimi zaman 35 Kimi zaman 45 net felan yapıyorum... Acaba Netlerimi yükseltmek için neler yapabiliim...Bu konuda fikri olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: FunkyCJ

aynı yeri hedefliyoruz. 11.sınfım ben de

benimkiler de bunlar. okul sınavlarını atlatır atlatmaz başlayacağım inşallah

Aynı kaderi paylaşıyoruz... Bende Osmaniye Fem dershanesine gidiyorum...Netler Ortalama aynı sayılır ben bilgisayar mühendisliği istiyorum ama deneme netleri beni tatmin etmiyor....Birde YGS kitabı bitirdim...

• Ewt rakibiz... :) Yha matematik netleri denemeden denemeye değişiyor ama genel olarak 15 net felan oluyor...Fen bilimleri alanımdan en iyi netleri fizik sorularından yapıyorum... :) Kimya Pert..

Senin ders çalışma planın nasıl mesela..Açıkcası beni hiç ders çalışma isteğim olmuyor...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ThunderboltGL

Ewt rakibiz... :) Yha matematik netleri denemeden denemeye değişiyor ama genel olarak 15 net felan oluyor...Fen bilimleri alanımdan en iyi netleri fizik sorularından yapıyorum... :) Kimya Pert..

Senin ders çalışma planın nasıl mesela..Açıkcası beni hiç ders çalışma isteğim olmuyor...

"yha" dedin ya artık rakip değiliz..

Neden "Yha" demekle rakip olmamanın ne alakası varki.. ??

• quote:

aynı yeri hedefliyoruz. 11.sınfım ben de

benimkiler de bunlar. okul sınavlarını atlatır atlatmaz başlayacağım inşallah

itü bilgisayar müh ilk 6000 alıyor biliyorum ve 530 filan sosyalsiz olmaz yapman gerek.
    fiziği iyi yapıyorsun LYS'de bunu koruman gerek +27,28 filan nyse hocam hedefin saglam inş ulaşırsın :)
  • Türkçeyi arttırmaya bakın gençler..Bende sayısalcıyım ve 12.sınıfım ..Türkçeden şimdiye kadar en az 36 net yaptım
  • Ben de 11. sınıfım.Ygs fiziği bitirdim sayılır fakat ygs biyolojisine hiç çalışmadığım için hiç bilmiyorum.Coğrafya da aynı şekilde.Güvender'de 85 yaptım fakat moralimi bozmuyorum hiç çünkü ygs'ye doğru düzgün çalışmaya başlamadım hiç, önceliğim 11. sınıf konularını tamamen halletmek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.