Hepsinden gelme ihtimali var özellikle son 2 yıldır mantık sormadan edemiyorlar. Fonksiyonsuz zaten sınav olmaz. Permütasyon kombinasyon bağıntı zannetmiyorum pek ama ösym bu belli olmaz. İşlem moddan da genelde hep gelir soru bu sene de gelir bence
permü kombi gelmez mi diyorsunuz??
geçen sene bağıntı işlem mod olasılık küme sormadılar dayadılar problemi bu sene çıkar bence :)
kasarlar mı peki?
katsayı kalktığı için kasmayabilirler. belli olmaz panpa
Perm Komb gelmez mi ya gelir, Ama muhtemelen olasılık şeklinde gelir, Bu kez mantıktan soru gelmeyeceğini düşünüyorum, Modüler aritmetik şiddetle ama şiddetle bekliyorum.
1 tane bileşke fonksiyon, 1 tane olasılık, 1 tane de mod garanti sorarlar diyorum.
Mantık 1 Banko > Kasmazlar Bağıntı-Fonksiyon-İşlem bu üçlü için toplam 3 Banko 4 olabilir. >Kasabilirler Modüler Aritmetik 1 Olabilir > Kasmazlar Permütasyon-Kombinasyon-olasılık 1 Banko 2 Olabilir >Büyük ihtimalle kolay sorarlar ama geçen sene kasmışlardı kararsızım.
Mantık - Tam tahmin edemiyorum fakat %70 gelmez gibi.Gelirsede kasmazlar. Bağıntı,Fonksiyon,İşlem - 1 tane banko > Kasabilirler. M.Aritmetik - 1 tane belki,kasmazlar. Perm,Komb - 1 tane gelir,kasmazlar.
1 mantık(orta seviye,iseli falan bir şey sorarlar.) 1 bağıntı(yansıyan,simetri,ters simetri,geçişken gibi bir şey sorarlar) 2 fonksiyon(bir soru birebir örten gibi özellik bir soru bileşke) 1 soru olasılık(büyük ihtimal kolay gelir) 1 soru mod(kolay bir şey gelir)
mantıktan toplam 5-6 sor sormuşlar 2 tanesi 2010 ve 2011 de gelmiş,diğerleri 2007,1993,1982 bundan sonra da gelmeye devam eder ama kolay olur zorlamazalar.Zaten 2010 da mantık sorusu gelince millet dumur olmuştu belki seçici sorulardan bir tanesiydi ama bir esprisi kalmadı gelse de yapılır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme