Şimdi Ara

ygs matematik yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sorum başlıkta yapamıyorum karşıma a kaçtır x'in alabileceği değerler kaçtır gibi birsürü soru çıkıyor ne yapıcağımı şaşırıyorum kalem oynamıyor konuyu çalıştığım halde :(

• Soru çözüm videoları izlersen rahat edersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • StealheX kullanıcısına yanıt
    hocam teknofemde soru çözümlerini izliyorumda nereye kadar kendim çözmeye çalışınca olmuyor bu arada soru çözümlerine bakınca anlıyorum
  • Hocam YouTube den soru kalıplarının çözümlerini izlerseniz daha kolay gelir ben alamadığımda oyle yapıyorum hiç değilse soruda yorum yapabiliyorum

hocam birkaç link atsanız bende yararlansam bu soru kalıpları vs şeylerden
  • bana da yollarsaniz sevinirim

• Hocalara Geldik => 120 soruda YGS tavsiyem

MatAkademi => Bi testini işlemiştim güzel anlatıyor

Diğer dersler için SeninBiyolojn çok hoşuma gitti

Birde kimya özel güzel kanal.

Fizik için teknofemden sasmayin derim

Geomteri için henüz bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StealheX -- 8 Ağustos 2015; 14:00:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt matematik unutuyorum
    4 yıl önce açıldı
    matematik yapamıyorum
    2 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    çok sağolun hocam en kısa sürede inceleyeceğim bu arada sizin matematik temeliniz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: treasueSOUL

çok sağolun hocam en kısa sürede inceleyeceğim bu arada sizin matematik temeliniz var mı ?

Var denebilir ama çok iyi değil özel dersler sayesinde az çok temel oluştu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

arkadaşlar sorum başlıkta yapamıyorum karşıma a kaçtır x'in alabileceği değerler kaçtır gibi birsürü soru çıkıyor ne yapıcağımı şaşırıyorum kalem oynamıyor konuyu çalıştığım halde :(

Ygs mat çözümlü kitaplar senin mutlaka çözümlü soru bankası çalışman gerekiyor

hocam bazen özel ders alsammı diyorum ya matematikten baya korkuyorum özel dersin faydası olur mu birde nekadar ödüyorsunuz özel derse ?
  • kovaladımsevdiğimi kullanıcısına yanıt
    hocam bana çözümlü soru bankası önerirmisiniz
  • Ben 9. sınıfta bi hocadan aldım saati 50 tl ye pek bir faydası olmadı istek yoktu cünkü, sonra babamın arkadaşı bi hocadan aldım bütün sayısal dersleri ücretsiz verdi. Onun faydası oldu biraz asıl temeli o attı diyebilirim. Özel dersin pek bi espirisi yok insanın içinde olduktan sonra kendi tek başına öğreniyor. Sonunça internette video çeken hocalarda özel ders veriyolar. Temel oluşturmak için çok soru çözmek daha mantıklı bence iyice temel oluşunca behzat resuli nin derslerini alırsın izlersin dört dörtlük matematiğin olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynısı bendede vardı en kolay sorulara bile bön bön bakıyodum daha sonra dedim böyle olmaz bi kaç gün mola gibi bişey verdim pek sallamadım daha sonra ciddi başladım bi konuya anladıysam başak yerden başka yerden derken ufaktan anlamaya başladım
    pat diye olmuyor malasef ben birde matematiğe bölme işleminden başladım sen beni düşün
  • quote:

hocam bana çözümlü soru bankası önerirmisiniz

Hocam kırtasiteye git sor çözümlü ygs mat soru bankası diye. Finalin varsa finalin yayınları iyi fem veya karakökte olabilir. Bilinmedik bi yayın olmadıkca diğer yayınlarda olabilir. Bilgisayardan çaaolışmanı önermiyorum çünkü internette çalışırken hem kağıt üstünde sorunun üstünde işlem yapamoyorsun hemde seri olamoyorsun. Ve bilgisayarda başka şeylere baakıyım derken dersten kopabilirsin kitapran çalışmanı öneririm

• simetriden gitmeni öneririm zaten fem hocasının çözdükleriyle uyuştuğunu hatırlıyorum o olmasa da şöylede yapabilirsin hocalara geldik veya mat akademi +simetri sonra konu özetli diye devam edersin .Ama mesela bir konuyu hepsinden bitirki pekişsin yoksa unutulmalar oluyor .Yapamıyorsan çözdür çözdürdüklerini tekrar et foruma at vs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.