Şimdi Ara

ygs matematik sayı sistemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fem simetriden sayı sistemlerine çalıştım yarısından sonra anlayamadım teknofem videolarıda zaten bişey anlatmıyor.şenol hocadada bulamadım. nerden çalışayım. başka kaynak kitapdan çalışayımmı mesela zirve den ozamanda kafam çorbaya dönermi ? video olarakda bulamadım tavsiyelerinizi esirgemeyin lütfen tşkler.

• quote:

Orijinalden alıntı: btlufk

arkadaşlar fem simetriden sayı sistemlerine çalıştım yarısından sonra anlayamadım teknofem videolarıda zaten bişey anlatmıyor.şenol hocadada bulamadım. nerden çalışayım. başka kaynak kitapdan çalışayımmı mesela zirve den ozamanda kafam çorbaya dönermi ? video olarakda bulamadım tavsiyelerinizi esirgemeyin lütfen tşkler.

güray küçük var orası baya sağlam anlatmış ama benim sana tavsiyem temelin varsa ygs değil lys çalış temelin yoksa da problemlere felan çalış basit konularla vakit harcama
  • quote:

Orijinalden alıntı: erzard

quote:

arkadaşlar fem simetriden sayı sistemlerine çalıştım yarısından sonra anlayamadım teknofem videolarıda zaten bişey anlatmıyor.şenol hocadada bulamadım. nerden çalışayım. başka kaynak kitapdan çalışayımmı mesela zirve den ozamanda kafam çorbaya dönermi ? video olarakda bulamadım tavsiyelerinizi esirgemeyin lütfen tşkler.

güray küçük var orası baya sağlam anlatmış ama benim sana tavsiyem temelin varsa ygs değil lys çalış temelin yoksa da problemlere felan çalış basit konularla vakit harcama

kardeş ben sınava seneye gireceğim temelim fazla iyi değil. yeni atıyorum .birde bu konu basit konumu ? tşkler

• btlufk kullanıcısına yanıt
    Basit konu zorun kolayı soruları var onlar biraz zorlar[sm=s17.gif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peko_reis P kullanıcısına yanıt
    napmalıyım yani hocam ? başka kaynakdanmı çalışayım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erzard

quote:

kardeş ben sınava seneye gireceğim temelim fazla iyi değil. yeni atıyorum .birde bu konu basit konumu ? tşkler

evet konu basit ben senin yerinde olsam zaman denemelerini toplar oradan yapamadığım konuların üstüne giderdim orjinal soruları çözerdim ben bilinen konuya çalışılmasına karşıyım

• erzard kullanıcısına yanıt
    dostum orda yazdım ya temeli yeni atıyorum diye sen zaman denemesi diyorsun :)
  • btlufk kullanıcısına yanıt
    Yeni temel atiyorsan şenol hocadan konu anlatimli izle daha sonra senol hocanin soru coUmunu izle eger senol hocanin bu konuda videosu varsa temel icindi bu. daha sonra ekol hocanin konu anlatimli soru cozumunu izle zaten baya soru tipi verir fazla bisi yok bu konuda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.