Şimdi Ara

YGS MATEMATİK 40 YAPIYORUZ !! (YEMİNLE) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
28
Favori
6.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2002 yılında meslek lisesinden mezun oldum. bu zamana kadar da gerek katsayı problemi gerekse de maddi yönden hiç üni düşünmedim. yaş 29 matematiğin çok iyi değil ama çok kötü de değil. bende şimdiden gelecek sene ygs/lys ikilisine çalışmayı düşünüyorum.
  • temelim 4 işlem o kadar azmim var 1 saat parça parça calısmak istiyorum
    elimde fem ygs simetri 1 ve 2 var ama zor geliyor belki de yanlış konudan başlıyorum ne dersin hangi konu dan gireyim
  • deniz özele gel :)
  • ''YEMİNLE''

• aybogan kullanıcısına yanıt
    Doğal sayılardan başla,bol bol soru çöz konudaki ayrıntıları anlamak için.. O yüzden internetten video izleyebiliirsin çözümlü videolar
  • İyi sonuç Hangi liseden mezunsunuz acaba ?
  • benim 14 konum bitti şuan 30 cıvarında netlerim hedefim türkce full sosyal full mat full fen boş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohmyrab

Bunu şöyle açıklayayım,bir kamyonun kasasında bir depoya sığdırmanız gereken birsürü yük olsun,hepsi farklı şekillerde.. Ustanız size tüm yüklerin bu depoya sığacağını söylüyor ve senden tek istediği doğru düzgün yerleştirmen.. Şimdi sen bu bilgiyle hedef olarak yükleri belirleyip depoya rastgele taşıyabilirsin..Olabilir,ama bu yöntemle çırak olarak kalırsınız.Çünkü doğru yerleştirmediğiniz taktirde sığacağından emin olamazsınız.Benim amacım usta olmanızdır.Yüklerin arasında boşluk kalırsa sığdıramazsınız.. Bu yüzden önce depoyu tanımanız gerekmektedir.. Depoyu tanırsanız neyi nereye koyacağınız ile ilgili ön bilginiz olur.. Daha sonra ise yükleri tanımaya çalışırsınız.. İşte ben size bu 8 ay süresinde yükleri tanıtacağım ama önce depoyu tanımanız gerekiyor..

Hayatımızda birşey yapmadığımız bir an bile olmamıştır hiçbirimizin,bu yüzden zaman bizi esir almıştır,o bizi yönetir.Ama onun ilerleyişini takip ederek onunla ilgili çıkarımlar yapabiliriz ve böylece biz onu yönetmeye başlarız..Hiçte birşey anlamadıysan ciddi ciddi dediğimi uygula,sonuçlarını kendin gör..(Kalabalık dedim çünkü siz sayarken zamanın yönettiği değişimin izlerini göreceksiniz..)

Hocam çok bende arkadaşın dediği gibi paragrafın o kısmını anlamamıştım ama verdiğiniz örnekle anladım . Bende geçen sene matematik için 40 dk sürem olduğunun bilincindeydim fakat doğru kullanamadım . Teşekkür ediyorum yazdıklarınız işime yarayacak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2013 ve 2014'de matı fullemiş biri olarak ufak bir tavsiye daha vereyim, ÖSYM'nin sadece YGS değil diğer sınavlardaki mat1 sorularıda birbirine benzemektedir hepsini çözün derim temeliniz varsa test kitabı çözmenize gerek yok KPSS, YGS, ALES çözün (ALES'in soru tarzı biraz daha farklıdır ama yine de ufku açar)
  • Ygs matematikte bu yıl 37-3 yaptım benden size bir tavsiye ales'in, kpss'nin, dgs'nin son yıllardaki çıkmış sorularını bulup çözün. Soru kalıpları neredeyse aynı
  • ohmyrab kullanıcısına yanıt
    ya bende mat temelimin iyi olduğunu düşünüyorum test çözerken soru nadir kaçırırım sayılarla oyun oynarım ama denemede 30 net civarı geliyor +36 istiyorum ama fire veriyorum hep bildiğim hataları yapıyorum anlamadım nasıl düzelecek
  • Asilzade101 kullanıcısına yanıt
    düzgün okumuyorsundur, ayrıntıları atlıyorsundur

mesela rakamları farklı iki basamaklı 4 farklı sayının toplamı 302'dir,buna göre en küçük sayı en az kaçtır?

der, sen 98+97+96= 291 yaparsın.. 302-291=11 dersin, cevabıda 11 olarak işaretlersin ama aslında 4 sayınında rakamlarının farklı olması lazım

yani 11 bu değere uymaz,doğru cevap 12'dir..Bu gibi ayrıntılara dikkat etmen gerekir yoksa full'ü unut..

hatta yanlıs yaptıgın soruları sor bana,ben ne yapman gerektiği konusunda daha fazla yardımcı olabilirim o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonunda55

hacı ben fulleyecem 2015 ygs matematiği. açıklanınca gel yanıma

fullediniz mi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.