Şimdi Ara

YGS Matematik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konu biraz erken mi oldu bilmiyorum ama açıp çalışmaya başlamam lazım.
    Mezuna kaldım bende bu sen 45 bindeyim. Tıp istiyorum. 1 sene kaldığım için hedef ilk 5k falan koydum kendimce.

Şimdi size sorum şu. Ygs matematikte sorun yaşıyorum. Aslında en çok güvendiğim yerdi kendime.
    Temelim iyi. Bilmesine biliyorum. Fem konu özetliyi bitirdim. Fakat sınavda 28 net yapabildim. Sadece problemlerde takıldım.
    Sınavda çok vakit ayırıyorum. Aklıma sanki gelmiyor cevapları.

Bana tavsiyeniz nedir. Hangi kitapları tavsiye edersiniz ? Yardımcı olursanız sevinirim

• Palme sb -Karekok sb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • palme matematik soru bankasını inceledim ve soruların çok tekrarladığını gördüm. Kötü bir kitaba benziyor. Karekökün de lys sini tavsiye ettiler onunda ygs si kötüymüş.
    Esen önerir misiniz peki ?
  • ben de 34k mezuna kaldım ygs mat. de çok zaman harcıyorum 29 yapabilmiştim sınavda 35lere çıkartmam lazım fdd çözmüştüm.

esenin bi kitabı vardı köşetaşı gibi şeyler olan. o mu bahsettiğiniz?
  • Mat1 için konu anlatım dışında tek bir kitap var zaten. Bu sene ayrı iyi olacakmış. Esen yayınlarında içerden bir adam ile konuştum. 2014 baskıları kesin alıp çöz dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeqaLo

Arkadaşlar bu konu biraz erken mi oldu bilmiyorum ama açıp çalışmaya başlamam lazım.
    Mezuna kaldım bende bu sen 45 bindeyim. Tıp istiyorum. 1 sene kaldığım için hedef ilk 5k falan koydum kendimce.

Şimdi size sorum şu. Ygs matematikte sorun yaşıyorum. Aslında en çok güvendiğim yerdi kendime.
    Temelim iyi. Bilmesine biliyorum. Fem konu özetliyi bitirdim. Fakat sınavda 28 net yapabildim. Sadece problemlerde takıldım.
    Sınavda çok vakit ayırıyorum. Aklıma sanki gelmiyor cevapları.

Bana tavsiyeniz nedir. Hangi kitapları tavsiye edersiniz ? Yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaş eline ne geçerse çöz. Zor bile olsa. En temel hata çeşitsizliktir.

• Geçen sene sadece 20 net yapabildim ve bu sene hedefim min. 30 net . Fem konu özetli 1.bölümü bitirdim o kitabı çözdükten sonra hangi soru bankası önerirsiniz ?
  • karekök ygs mat -2.kitap

bu kitabın içinde problemler de dahil en çok sakata gelen konular oluyor:bağıntı-fonksiyon,işlem vs

sınavda sorulan problem sorularında başladığın işlemi bitirmelisin sorunun sonuna kadar gitmelisin,2 cümleyle sorulabilecek problem sorularını 6-7 cümleyle sorarak karışık hale gitirirler bu da sınavda stres yaratır.işte o sorularda soğukkanlı olmalı ve basitçe 2-3 denklemi kurmalı veya bağıntıları oluşturmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezunuz34

Geçen sene sadece 20 net yapabildim ve bu sene hedefim min. 30 net . Fem konu özetli 1.bölümü bitirdim o kitabı çözdükten sonra hangi soru bankası önerirsiniz ?

fem konu özetliyi yapamadığın soruları başkalarına sorarak hakkını vererek bitir zaten sonrasını düşünürsün.
    hakkını vererek çözdüğün takdirde başka kitaba ihtiyacın olacağını sanmam.sadece kapsül denemeler ve ygs denemeleriyle pekiştirirsin

bence ygs mat için bu tarz 1 soru bankası yeterli fazlası zaman kaybı,daha kolay kitaplarla başlanırsa tabi 3-4 kitap gerekir ama bu kitapla başlayınca gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: itrysohard

quote:

Geçen sene sadece 20 net yapabildim ve bu sene hedefim min. 30 net . Fem konu özetli 1.bölümü bitirdim o kitabı çözdükten sonra hangi soru bankası önerirsiniz ?

fem konu özetliyi yapamadığın soruları başkalarına sorarak hakkını vererek bitir zaten sonrasını düşünürsün.
    hakkını vererek çözdüğün takdirde başka kitaba ihtiyacın olacağını sanmam.sadece kapsül denemeler ve ygs denemeleriyle pekiştirirsin

bence ygs mat için bu tarz 1 soru bankası yeterli fazlası zaman kaybı,daha kolay kitaplarla başlanırsa tabi 3-4 kitap gerekir ama bu kitapla başlayınca gerek yok

o kitabı bitirdim fakat dediğin gibi bitirmedim. .belki bu sorun olmustur. Ama tekrar da çözmek istemiyorum aynı kitabı. Fİnalin mavi kitabı var dediler ona bakıcam birde

• quote:

Orijinalden alıntı: MeqaLo

quote:

quote:

o kitabı bitirdim fakat dediğin gibi bitirmedim. .belki bu sorun olmustur. Ama tekrar da çözmek istemiyorum aynı kitabı. Fİnalin mavi kitabı var dediler ona bakıcam birde

soruların mantığını kavramaya çalışmadan,yapamadıklarını gidip öğrenmeden,kısa yollar bulmaya çalışmadan 5 kitap da bitirsen bir değişiklik hissetmezsin

• palme ygs
  • Bu sene matematik çok zordu ama benim de çok boşum vardı bunu söyliyim neden bilemem
    Unuttuğun konu falan yok mu? Tekrar gerekmiyosa bence de piyasadakileri taramaya başla en bilindiklerinden. Eğer problemlerde hız kazanmam lazım diyosan sadece o konu için fasiküller var onu önerebilirim.
  • konu özetliyi bitiren adam geosu çok kötü değilse bence 30 un altına düşmesi zor sen basit hatalardan yada sınav stresinden kaybediyor olabilirsin.
  • Fem simetri mi yoksa konu ozetli s.b mi sizce 2 sinden birini alma yi dusunuyorm

• quote:

quote:

Tamam hocam sağol

• şimdi ağustosta dershane yok körfezin mat1 ve fizik alıp çözmeyi düşünüyorum. Çözümlü olduğu için. Sizce nasıl olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.