Şimdi Ara

YGS/LYS vs TYT/AYT konuyu iyi bilmenin önemsizleşmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ayni yigilma bazi olimpiyat dallarinda da var ki. 50 kisi geciyor her olimpiyatta, matta 2000-3000 arasi kisi girerken kimyada 200-300 arasi. Sebebi de basit aslinda, mat olimpiyatinin sektoru oturmus durumda, bazi mat bolumu mezunlari veya yazarlar parayla dersini veriyor. Mat olimpiyatını, hatta bir piyasa cikti diye her turlu seyi kapatalim o zaman.

Projede odul alacak boyuttaki bir seyi anasi babasi degilse kimse para ile de olsa satmaz zaten. Hadi satti diyelim, cocugu alirsin mulakata yazip yazmadigi belli olur zaten.

Tabi degerlendirme elbette subjektif olucak ona laf edemem, projelerin dogasi bu. Ama secimi karistirmayacak, senede binlerce projeyi denetleyecek altyapiyi sağlamak da kurumların görevi zaten, o en kolay hallolacak sey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendinigelistirentasrali K kullanıcısına yanıt

hatırlıyorum teknoloji tasarım diye ders vardı ne fikri sunsam çok uçuk çok saçma diyordu (susuzluğa karşı yapay içme suyu oluşturma makinesi, hayvanlar için akıllı barınak, her öğrenci için ona uygun program hazırlayan derslerinde yardımcı olan robot,yiyecekleri koyunca kalori yağ, karbonhidrat,protein miktarını hesaplayan cihaz aynı zamanda diyet programı yapıyor, internetten kıyafet almadan önce üstünde kıyafeti denemek için tasarlanan mobil uygulama... sadece aklıma gelenler aslında şimdi olsaydı iyi prim yapacak fikirlermiş 5 yıl önce hoca beğenmeyip sınıfta bıraktı ama :) )

bu projelerin benzerleri ben dedikten sonra yapıldı zaten. Teknoloji tasarım gibi önemli bir dersi ev ekonomisi ve ev işleri gibi alakasız bölüm mezunlarına yaptırmalarından verdikleri değer anlaşılıyor.

Bizim okuldan bir tane çocuk yangın evi projesi yaptı ilçe birincisi olmuştu sonra çocuğu elediler onun yerine konuşan kumanda kazanmıştı o da 81 ildekine katıldı sonra ne oldu bilmiyorum kazanamadılar herhalde

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Hocam bu mat olimpiyatinin durumu farkli ama herkes ayni sinava giriyor ak koyun kara koyun cikiyor meydana. bu tarz projeydi mulakatti kpss'nin veya baska sinavlarin hali meydanda yani uygulama acisindan mumkun gozukmuyor. Tabi gonul ister guzel bir sistem olsun ilgi alanina yonelsin herkes o alanda calissin

• medness M kullanıcısına yanıt

Kürdandan ev yapıyorduk salak gibi amk bak yine aklıma geldi ahahahaha.

• Orasi oyle tabi projeyi tam objektif degerlendirmek cok daha zor. Ama merkezden liyakatli adamlar (yazarken bile gülüyorum o kadar utopik) il bazindaki yarisma icin gönderilse, ilin nufusuna gore ilk x'e girip oradan çıkanlar bölge bazı, oradan ülke bazı diye gitseler güzel ve adaletli bir sistem olabilir belki. Ama dediginiz gibi zor, ulke buna pek hazir değil.

• Haklısınız hocam. Katılıyorum ama yapacak bir şey yok maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.