Şimdi Ara

YGS-LYS veya LYS Fizik Soru Bankası Tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
3
Favori
27.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde Palme ve Hedef var. Palmede sıkıntı yok. Hedefteki sorular çok güzel; ama hatalar var kitapta. O yüzden can sıkıyor. O yüzden çözmeye devam edemeyeceğim sanırsam. Palmenin üstüne bir kitap daha düşünüyorum. FEM YGS-LYS düşünmüyorum bu arada. MF-4'den tercih yapacağım. Soruların biraz daha orijinal, üst seviye olmasın istiyorum; ama yanlış anlaşılmasın. Güvender Özel Fizikteki gibi ÖSYM dışı değil ya da Birey Fizikteki gibi çok uç sorular değil. Sınavda sorulabilecek; ama daha ortalama üstü bir kitap arıyorum. Var mı bildiğiniz böyle bir kitap? Ayrıca cevap anahtarı hataları minimum derecede olması önemli. Bariz hatalar çıkınca hevesim kalmıyor. Hedef'te olduğu gibi.

Mustafa Tekinay'ın video çözümlü kitabını tavsiye edildi; ama soruların biraz daha ortalamanın altı olmasından çekiniyorum. Fiziği iyi olup da alıp çözüp fikrini söyleyebilecek var mı bu kitapla?

• maltepe yayinlari tavsiye korfez fizik tavsiye fen bilimleri kesin tavsiye
  • Fen bilimlerini şiddetle tavsiye ederim+fem ygs&lys fizik sb da iyidir beyaz kitap.Güvender alma güvender çok bozdu bu seneGeçen seneki ygs&lys fizik sorularına bakarsak çok kasacak bi kitap çözmeye gerek yok bence fen bilimleri,fem falan ideal zorlukta..fdd de iyi diyolar bi araştır istersen..

Orijinalden alıntı: sonics093

Fen bilimlerini şiddetle tavsiye ederim+fem ygs&lys fizik sb da iyidir beyaz kitap.Güvender alma güvender çok bozdu bu seneGeçen seneki ygs&lys fizik sorularına bakarsak çok kasacak bi kitap çözmeye gerek yok bence fen bilimleri,fem falan ideal zorlukta..fdd de iyi diyolar bi araştır istersen..

Elimde kullanılmamış fen bilimleri lys fizik var. Hiç çözmeyi düşünmemiştim. Senin bahsettiğin YGS-LYS felan mı? Bende tamamen lysden oluşan pembe bir kitap var.

• quote:

Orijinalden alıntı: barman

quote:

Fen bilimlerini şiddetle tavsiye ederim+fem ygs&lys fizik sb da iyidir beyaz kitap.Güvender alma güvender çok bozdu bu seneGeçen seneki ygs&lys fizik sorularına bakarsak çok kasacak bi kitap çözmeye gerek yok bence fen bilimleri,fem falan ideal zorlukta..fdd de iyi diyolar bi araştır istersen..

Elimde kullanılmamış fen bilimleri lys fizik var. Hiç çözmeyi düşünmemiştim. Senin bahsettiğin YGS-LYS felan mı? Bende tamamen lysden oluşan pembe bir kitap var.

o kitap gecen seneki basimi ama yeni basiminda fazla degisiklik yok hatta o basimi daha iyi

• quote:

quote:

evet ygs-lys böyle üzerinde bilim adamlarının resimleri falan vareğer varsa alma arkadaşın dediği gibi eskisi daha iyiha bir de bende öss uğur var 4-5 sene öncesinin o kitapta da çok iyi sorulara rastladım uğuru da araştırabilirsin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bak ekip yayınları var al kesinlikle güzeldir tam ösym tarzı sorular ayrıca fen bilimleri ile uğurunkilerde gayet güzeldir ösymlik kitaplar bunlar
    uğurun bütün yayınları ösym tarzı şeklinde bizzat çözen birisiyim dene görürsün özellikle biyolojide nokta soruları vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix999 -- 9 Ocak 2012; 14:45:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramiskalkan

hocam finalin şu sarı kitabı var ya o nasıl çözen var mı.? barman dostum birde ona bak istersen ben almayı düşünüyorum bi inceleyeyim

Bende finalin 2 sene önceki sarı soru bankasından var. Sorular hep işlem mantığı üzerine, hep işlem soruları var. Öyle grafik soruları veya hangisi yanlıştır tarzı sorular az. Ben önermiyorum.
  • Fen bilimleri Fizik (Sadece LYS)yi çözmeye başladım. Fen bilimleri şu kitap basma işini beceremiyor ya. Kitap resmen açık durmuyor. Soruları fena değil gibi şimdilik. Sorulara bakınca iç açmıyor. O bakımdan kötü.

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

Sen de bütün dönem bir kitap beğenemedin gittin ha...

Fizikle ilgili bir konum bile yoktur bundan başka. Fizik için yeni yeni kitap aramaya başladım. Ayrıca hataların olmadığı her soru tipi mevcut olan kitapları gayet güzel de çözüyorum. Öyle deme hemen.

quote:

Fizikle ilgili bir konum bile yoktur bundan başka. Fizik için yeni yeni kitap aramaya başladım. Ayrıca hataların olmadığı her soru tipi mevcut olan kitapları gayet güzel de çözüyorum. Öyle deme hemen.

hocam kitap önemli şeklini şemalini sevmediğim kitabı çözmek gelmiyor içimden

• quote:

Orijinalden alıntı: ramiskalkan

quote:

quote:

hocam kitap önemli şeklini şemalini sevmediğim kitabı çözmek gelmiyor içimden

Ya benim için onda da problem yok. Mesela kitapta itme ve momentumdan 8 test var diyelim. İtme ve momentumda, kayıkta ilerlerken, kayığın geriye gitmesi soruları veya takozda yükselme soruları vb. soruları göremiyorum bir kitapta. Fen bilimlerinde yok mesela bu ikisi. O yüzden farklı farklı kaynaklar da çözmek gerekiyor. Ekstra yayın o yüzden istiyorum.

• Korfez Yayınları piyasa da görüp görebileceğin en kaliteli kaynak
  • fem sarı final esen olabilir.iyiysen güvender özel saçma değil kitap sonuna kadar savunurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: lwinger

Biyoloji KA alıcam YGS-LYS mi almalıyım yoksa YGS ayrı LYS ayrı mı almalıyım son senelerde ygsde de lys tarzı sorular geldiğini düşünürsek.
    Tavsiyeniz ne olur güvenderin ayrı ayrı olanları güzel görünüyor başka öneriniz var mı?

Birey LYS Biyoloji KA- Ygs yi de içeriyor zaten.Öneririm.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.