Şimdi Ara

Ygs Lys Soru B. Önerisi (TM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Herkese Merhaba. Bu sene Ygs ve Lys gireceğim (Tm). Elimde soru bankası olarak neredeyse hiç kitabım yok diyebilirim. Forumda aradım kitap tavsiyesi konularını ama bir türlü karar veremedim. Herkes farklı değişik kaynaklar önermiş. Kısaca elimin altında konu anlatimli dershane kitapları mevcut. Alt yapim pek iyi degil ama cok kolay Soru bankalarinida almak istemiyorum. Siz begendigimiz kullandiginiz yayinlari tecrubelerinize dayanarak tavsiye ederseniz cok sevinirim. (Guvender Türkce Sorubankasi ve Birey Mat Ygs-Lys A Soru Bankasi Mevcut) Türkce-Mat-Geo-Edebiyat-Bio Sorubankasi Önerilerinizi Bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueDangeR -- 8 Ekim 2011; 12:05:12 >

• mat ve geoda esen yayınları konu özetli soru bankasını önerebilirim içerisinde hem kısaca formüller var hemde soru tarzlarıyla ilgili örnek çözümlerle baslıo ayrıyetende testleri var yani alt yapın yoksa soru tarzlarını az çok görmeni sağlar..
  • mat icin temelin iyiyse ygs lys birey b olanı güzel . Geo icin temelin iyiyse güvenderin"LYS" için olanı al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Matematik SB Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.