Şimdi Ara

YGS LYS Program Excel (Yoruma açık) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
14
Favori
2.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tarih ve coğrafya yok mu acaba? Bu arada program güzel olmuş. 11. sınflar için uygun mu bu program
  • haftalık proğramdaki en sağdaki 3 sütun neyi anlatıyor hocam
    mesela sistemler ilköğretimde gördüğümüz için aynı zamanda ygs konusu. proğrama uyarsak bunları ne yapacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comprehensive user guide -- 29 Kasım 2013; 9:36:10 >

@makaer, ygsde sistemler yüzeysel olarak çıkıyor cok detaya inmeyen bir kitaptan çalışılabilir. Biyolojinin üreme gelişme konusunun sonuna ekleyebilirsin. Sondaki 3 sütunda dediğim gibi FEM Kapsül TR-MAT-FEN Bölüm denemelerini çözme haftaları 4-5 diyorsa o hafta 4. ve 5. denemeyi çözüceksin.

@benemder, uygundur fakat yoğun oldugu için ağır gelebilir konuları biraz daha yayabilirsiniz tabi çok çalışıyorsanız sıkıntı olmaz.Tarih cografya iiçinde sütün ekleyerek diğer dersler gibi ekleyebilirsin ben sayısal oldugum için eklemedim.

Son olarak programı kendinize göre düzenleyebilirsiniz ilk mesajda yazdığım gibi açın kitabın içerik kısmını sayfa sayısına göre bölün haftalara ve excele geçirin

• Bugün tam da denemelere baslangıc haftasının ikinci günü denemeleri hangi zamanlar cözüyorsun
  • Resim şeklinde olan konu sıralamasını diyorsanız bireyin kitapçığından çektim 2014 föy sırası. @Muhammet

Genelde salı günü fakat duruma göre farklı günlerdede çözdüğüm oluyor@YGS/LYS2014
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.