Şimdi Ara

Ygs-Lys Kitaplar hakkında yardım lütfen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ygs matematik karekök mps 1-2 aldım sizce iyi midir? Bunun 3-4-5 kitapları vardı önceden zaten lys için almıştım.Şimdi mps 1 e başladım kolay gibi ama.
    Biyoloji için ise bilfen ygs - lys soru bankası aldım.Nasıldır?Konu anlatımlı kitabım 9-10.sınıf fem biyoloji ygs için yeter mi?
    Fizik soru bankası olarak kartezyen q serisi ygs-lys aldım nasıldır?
    Geometri ygs bilfen ygs-lys birey b aldım o iyi midir?Geom çok iyi değil o yüzden bilfen aldım.
    Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.Bu arada hedef ilk 10 k.
    Edit:Başlık düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPoweR! -- 29 Temmuz 2015; 18:01:41 >

• Up Up Up Yardım lütfen
  • Dostum buradan tavsiye almak ne kadar doğru? Ha alırsın almasına da ygs'de kaç net yaptığını falan yazarsın seviyeni aşağı yukarı anlayan olur ve tavsiye verir. Burda 90net yapan da temelim yok diyor 120 yapan da. Benden size bi tavsiye gidin matematik hocanıza, rehbercinize falan sorun onlar da en az burdakiler kadar soru bankası falan biliyordur. Şimdi biri karekök lys mat al der, alırsın zorlar seni, olan giden paraya olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartezyen öneriliyor ama zordur diye duymuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cisalfa

Dostum buradan tavsiye almak ne kadar doğru? Ha alırsın almasına da ygs'de kaç net yaptığını falan yazarsın seviyeni aşağı yukarı anlayan olur ve tavsiye verir. Burda 90net yapan da temelim yok diyor 120 yapan da. Benden size bi tavsiye gidin matematik hocanıza, rehbercinize falan sorun onlar da en az burdakiler kadar soru bankası falan biliyordur. Şimdi biri karekök lys mat al der, alırsın zorlar seni, olan giden paraya olur.

Dostum daha denemeye girmedim ki hiç zaten hedef 10k dedim
  • DarkPoweR! kullanıcısına yanıt
    Hedefi 10k olan 100k adam var yalnız. Amacım dalga geçmek falan değil hocam en iyisi matematik hocana falan sor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sahibi kesinlikle cisalfa adli arkada katiliyorum.Burada ciddi olan arkadas sayisi az.Sorsan herkes bitirmis ygsyi ama gercek sinavda oyle olmuyor.Sen zaten almissin kitaplarini aldigin yayinlar kaliteli bir suru konu var kitap onerileri vs. yani bence burda vakit kaybetme kitaplarina basla daha cok yararina olur cunku herkes iyi niyetli degildir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler yorumlarınız için
  • DarkPoweR! kullanıcısına yanıt
    güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -MRX- -- 29 Temmuz 2015; 19:47:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.