Şimdi Ara

Ygs Lys Kitap Önerilerim.11 lere tavsiyem. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
15
Favori
2.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ismi rehber dersanesi.bulunduğum ilçede
  • Yazın limit türev yapmayı düşünüyorum mantıklı mı? ve limit türev için hangisi daha iyi karekök mü simetri mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

Yazın limit türev yapmayı düşünüyorum mantıklı mı? ve limit türev için hangisi daha iyi karekök mü simetri mi?

temelin hiç yoksa karekök mps 0 ı öneririm.fakat bunlar kolaydır
    karekök mps 5 fem simetrinin 4. kitabından daha iyi.fem simetri bayağı temel istiyor.karekök mps 5 ise en temelden başlayıp zirveye kadar çıkarır.mps 0 larise sadece temel attırır
  • Suan Karekok Geo MPs 1-2 bitmek uzere son konular kaldi.Beraberinde Ygs mat icin Fem Konu Ozetli cozuyorum. Onun da yarisi bitti. 10-11 matematigim oldukca iyi. Yazin da 12.sinif mat konularindan ozel ders alicam. Kisaca seneye matematik ve geometriyi halletmis sekilde baslamak istiyorum. Ama en buyuk sorun unutmak. Ne onerirsin bu konuda???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simitii

Suan Karekok Geo MPs 1-2 bitmek uzere son konular kaldi.Beraberinde Ygs mat icin Fem Konu Ozetli cozuyorum. Onun da yarisi bitti. 10-11 matematigim oldukca iyi. Yazin da 12.sinif mat konularindan ozel ders alicam. Kisaca seneye matematik ve geometriyi halletmis sekilde baslamak istiyorum. Ama en buyuk sorun unutmak. Ne onerirsin bu konuda???

bir konuyu bir kere bitirisen belli bir süre sonra unutursun.fakat iki kere bitirirsen uzun bir süre boyunca unutmassın.zaten ikinci bitirişte hızlıca bitirisin.hiç bir şey bilmiyor gibi hissedebilirsin konuyla ilgili.fakat soruyu görünce büyük bir ihtimalle hatırlayacaksın.
    kısaca konuyu bir kere bitirmek kısa vadeli.belli bir süre sonra bir kere daha bitirmek lazım
  • Tm veya sözel varsa Türkçe ve tarihte mutlaka Palme bitirsin. Ben palmeden sonra denemelerde fullemeye başladım ygs de bir yanlış geldi ama olsun :) ygs tarihte güvenderin denemesi ygsye yakındı diye düşünüyorum. Ygs coğrafyada Körfez'in denemesi yeni ve orijinal soru tarzları barındırır.
    Coğrafyada gerek ygs gerek lys limit ve evrensel yayınları Doğu ateş piyasanın en iyisidir tartışılmaz.
    Edebiyatta konu anlatımı olarak güvender kesinlikle en ayrıntılısı ama hedef 50+ değilse önermem, soru bankası yine Palme ve limit çözülmeli (Celal Aydın'da alternatif olabilir).
    Benimde ekleyeceklerim bu kadar, başarılar arkadaşlar :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rmurats

quote:

Orijinalden alıntı: Bura Han

Sayısalcıyım, geometriden karekök mps 1-2 mi almalıyım birey b yeterli olur mu? Antremanlarla geometri 1-2 de var.

Antremanlarla geometri çok kolay.zaman kaybı olur eğer temelin berbat değilse.
    karekök geometri mps 1 ve 2 yi çöz.piyasanın en iyi geometri kitabı bence.birey b çözmenede gerek kalmaz

Karekök geometri kullanmadim ama birey b bence cozulmesi gereken bi kitap hem internette cozumleride var

• quote:

Orijinalden alıntı: rmurats

quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

Yazın limit türev yapmayı düşünüyorum mantıklı mı? ve limit türev için hangisi daha iyi karekök mü simetri mi?

temelin hiç yoksa karekök mps 0 ı öneririm.fakat bunlar kolaydır
    karekök mps 5 fem simetrinin 4. kitabından daha iyi.fem simetri bayağı temel istiyor.karekök mps 5 ise en temelden başlayıp zirveye kadar çıkarır.mps 0 larise sadece temel attırır

Ygs anlamında zaten mps 1 ve 2 yi çözüyorum şu anda. Yazın limit türev için mps 5' çözeyim o zaman.

• Hayrına up

• Hort

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.