Şimdi Ara

Ygs lys kisisel değerlendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu benim icin ygs nin degerlendirmesi ve lysye ongoru dusuncem.

Üniversite 2.siniftayim insaat muhendisligi okutorum 40000le yerlesmistim 2013 yılında.

Ygsye bu sene hicbir kitap almadan hicbir test çözmeden hic deneme cozmeden girdim 80.000 oldum. Tabiki gecmiste bilgi birikimim var onunla oldum ancak.

Olay su; sinav gercekten cok kolaydi turkce biraz daha on plandaydi tabii. Ama zor soru yoktu resmen. Oyuzden soyle düşünüyorum cok gerilerden cok ileri cekecekler olacak cunku ogrenci profili belli yığınsal tablo belli. Bu ogrenci grubu su sınavda bu netlerle siralamalark boyle yaotiysa lysde hiçbirşey yapamaz rahat olun puaniniz kotu olsa bile girin eniyisini yapin gecmis senelere gore cok daha ileri cekersiniz merak etmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam universiteye yerlesmissiniz zaten. Cok yanlis dusunuyorsunuz. O gun stres ve heyecan yuzunden sizin yasadiginiz zorlugun en az iki uc katini yasadik. Seneye bende girince ayni seyleri soylerim heralde

• Benim de sülalem rahat olsa ben de çok iyi yapardım kardeşim ben de mezunum 2014 e de girdim alakası yok dediklerinin konu kilit

• Hottez Horde kullanıcısına yanıt
    He he
  • insan gibi bişey anlattım 2 sene hiç kitap açmadım diyorum sülalen rahat diyorsunuz sizde hiç çalsmayıp rahat olun ozaman aslanlar.
  • Hottez Horde kullanıcısına yanıt
    ama sınav anı başka okuyup okuyup türkçede paragraf anlaşılmıyor süre gidincede matematiğe kalmıyor. Yoksa benim türkçe kötü geldi sonra evde bakınca ne kadarda kolaymış dedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2017 LYS MATEMATİK
    7 yıl önce açıldı
    YGS/LYS mi? TYT/AYT mi? [ANKET]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.