Şimdi Ara

| YGS / LYS Kaynak Önerileri | & [ Kitap + Video ] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
135
Cevap
73
Favori
17.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • * Karekök Yayını / LYS Matematik Soru Bankası
    * Evrensel İletişim Yayını / YGS Z-9 Deneme Sınavı [ Genel ]
    * Sözün Özü Yayını / YGS 5 li , 7 li , 9 lu Denemeleri [ Genel ]
    * Öz-de-bir Yayını / YGS 10 Deneme Sınavı Çözümlü [ Genel ]

yukarıdaki kitaplar eklendi.. :)

• Hazır son döneme gelmişken yeni bölüm denemeleri ve genel denemeler ekledim.

* FEM Yayını / YGS 20 Matematik Denge Deneme
    * FEM Yayını / YGS 20 Sosyal Bilimler Denge Deneme
    * FEM Yayını / YGS 20 Türkçe Denge Deneme
    * Palme Yayını / YGS Türkçe Denemeleri
    * Palme Yayını / YGS Fen Denemeleri
    * Final Yayını / 30'lu Temel Matematik Denemeleri
    * Metin Yayınları / YGS Matematik 10 Çözümlü Deneme Sınavı

* FEM Yayını / YGS 3'lü Deneme Seti
    * Fen Bilimleri Yayını / YGS 5'li Deneme Setleri
    * İşleyen Zeka / YGS 5 Fasikül Deneme

Ek olarak;

* Apotemi Yayını / Problemler Konu Anlatımlı Soru Bankası

eklendi.

• * Adrenalin Yayını / Paragraf Soru Bankası

Arkadaşlar hocamız bu kitabı bana verdi. Cidden çok kaliteli. Son dönemde alın çözün. Tadında bi paragraf kitabı :)

• Arkadaşlar konuyu biraz düzenledim, birçok kitabı çıkardım, bazı kitaplar ekledim.
    Matematik kısmını 2ye ayırdım.
    LYS denemelerinden 3 tane ekledim.

Yine sözel ve sayısal kesim için kesin çözün veya gerçekten kaliteli dediğiniz her türlü kitap önerisini konuya ekliyorum.

Ayrıca konuda gereksiz gördüğünüz bir kitap olursa nedeniyle birlikte kaldırmam gerektiğini yazarsanız sevinirim.

Buraya az ama öz kitap yazalım ki en doğru kaynaklardan hazırlanalım :)

• Yorumum bulunsun.

+palme organik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Öneriler geldikçe toplu halde eklerim kardeşim. Aldım listeye

• Paragraf soru kitaplarini tek bir "cikmis sorular" kitabi etrafinda toplamaniz daha dogru olacaktir

Ygs Deneme olarak 3 4 5 gereksiz, karekokun normalleri kalitesizmis, iddialisinayi kullandim cok cok gereksiz zor, okullari icin basilan karekok denemesi guzeldi. Fem 11 cok guzel fem 9 guzel. Palme 3 ve 10 lu bazi sorular lys kivaminda, cok hatali soru var ancak 3lu cozumlu oldugu icin sorun olmuyor, sosyali cok hatali, ayrinti esprili sorular hazirlamak istemisler hatali hazirlamislar.

Ben de bu listelere bakarak secim yapmistim. Elimizden geldigince yardimci olalim yeni ygs donemine.

Orijinalden alıntı: yinesacmaladim

Paragraf soru kitaplarini tek bir "cikmis sorular" kitabi etrafinda toplamaniz daha dogru olacaktir

Ygs Deneme olarak 3 4 5 gereksiz, karekokun normalleri kalitesizmis, iddialisinayi kullandim cok cok gereksiz zor, okullari icin basilan karekok denemesi guzeldi. Fem 11 cok guzel fem 9 guzel. Palme 3 ve 10 lu bazi sorular lys kivaminda, cok hatali soru var ancak 3lu cozumlu oldugu icin sorun olmuyor, sosyali cok hatali, ayrinti esprili sorular hazirlamak istemisler hatali hazirlamislar.

Ben de bu listelere bakarak secim yapmistim. Elimizden geldigince yardimci olalim yeni ygs donemine.

Valla ordaki listeden birçoğu atılacak.
    Karekök normali tamamen yeni başlayan arkadaşlar için hazırlanmış gibi.
    İddialısına ayaküstü bakmıştım, Matematikte güzel problem soruları gördüm. Diğerleri dikkatimi çekti. Ama bence Karekök normali temel için iyi bir deneme.

Evet 345 kasıntı biraz. Fantezi arayan adam çözer diye listede tutunuyor. YGS yakın değil. Silebilirim listeden.

FEM cidden mükemmel. Sınava 3 hafta kala çözdüm 3lü ve 5li seriyi. Önyargıları yıktılar. ( özellikle 6lıyı çözmek istedim piyasada bulamadım.)

Palme 3lü ve 5li de hiçbir yerde yoktu. İnternette olsun,bulunduğum yerdeki kırtasiye olsun hiçbir yerde yoktu. Bir türlü göremedim :D Palmenin Türkçe Denemesi efsane yalnız. Şuan listeyi unuttum ve yazarken bakamıyorum Palme yoksa kesinlikle ekleyeceğim.
    Şu hatalar Palmede kronik sanırım. Her denemesinde hata var. :)

Yorumların için sağ ol kardeşim. Bende çok araştırma yapmıştım. Sonra da ben çok uğraştım, bir araya toplayıp konu açayım dedim. Gören yararlanıyordur inşallah. :)

• Konu anlatımlı kitaplar belirtilmemiş. Konu anlatımlı kitaplar gerçekten önemli.
  • Bu arada hala var mıdır bilmiyorum. FEM'in poşette satılan 7-9-11 denemeleri var. Bu denemelerin çözümleri de CD'de veya fasikülde oluyor. Teknofem diye birşey de var. O denemeleri tavsiye ederim.
    5 adımda YGS kitabı biraz basit kalıyor. Değişti mi kalktı mı piyasadan bilmiyorum 2014'de YGS'ye girdim.

Orijinalden alıntı: KaraXan

Konu anlatımlı kitaplar belirtilmemiş. Konu anlatımlı kitaplar gerçekten önemli.

Dikkatli baktığınıza eminmisiniz? Konu Anlatımlı ve Soru Bankaları hepsi mevcut. Eksik gördüğünüz kısım varsa söyleyin. Mesela X dersinde konu anlatımlı kitap eksik diye. Sadece Tarih kısmında 1 tane konu anlatım var ve yeteceğini düşündüğüm için yazmıştım. Tarihte soru çözmek daha önemli olduğu için soru bankaları daha fazla.

Deneme kısmını düzenleyeceğim. FEM ekli olması lazım ama onları ayırarak yazacağım. :)

Sağ ol kardeşim bu arada yorumun için.

• * Okyanus Yayını / Özel Ders Konseptli Soru Bankası l Kaldırıldı
    Sebep: 12 soruluk testlerde 1 şaire 3 yada 4 kez rastlama olasığılının: % üzerinden %85. Aynı soruyu süslemişler. :) Konu anlatımı güzeldir onu kaldırmadım.

* ÜçDörtBeş Yayını / ÖSYM Tarzında Orta Seviye YGS Denemesi 5'li l Kaldırıldı
    Sebep: Bu sene gördüktü Matematiği kesinlikle öyle gelmiyor, gelmeyecek gibi. Türkçesi yine aşırı kasıntıydı ve dil bilgisi gereksizdi. Öngörülerime göre bu deneme ''albeniliğini'' kaybetti. Fantezi diye çözebilirsiniz. :)

* Sözün Özü Yayını / YGS 5 li , 7 li , 9 lu Denemeleri l Kaldırıldı
    Sebep: Sözü Özü: FEM . FEM alın daha iyi.

* Öz-de-bir Yayını / YGS 10 Deneme Sınavı Çözümlü l Kaldırıldı
    Sebep: Herkes övmüştü cidden benim aldığımda soruları çözecek yer yoktu. Hadi onu geçiyorum sorular hep kalıptı. Özgün soru yoktu. Anca 4 işlemde ÖSYM ile benzerlik var Matematikte.

* Fen Bilimleri Yayını / YGS 5'li Deneme Setleri l Kaldırıldı
    Sebep: İnceledim, aynı çok özgün değil. Seçici sorular önemlidir. Öğrenciye yeni şey öğretecek şey yok. Biraz ters köşe yapsa iyi olurdu. Genel olarak soru kalıpları klasik..

* İşleyen Zeka / YGS 5 Fasikül Deneme l Kaldırıldı
    Sebep: Niye eklediğimi bilmiyorum :D

* Metin Yayınları / YGS Matematik 10 Çözümlü Deneme Sınavı l Kaldırıldı
    Sebep: Gördük ki ÖSYM amca böyle zor sormuyormuş.

* ÜçDörtBeş Yayını / Matematik-Geometri Denemeleri l Kaldırıldı
    Sebep: Yukarıda açıkladım.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

* FEM Yayını / YGS 3'lü , 5'li , 6'lı , 9'lu , 11'li Deneme Setleri l Eklendi

* Karekök Yayını / LYS Coğrafya Soru Bankası l Eklendi

* Karekök Yayını / LYS Edebiyat Soru Bankası l Eklendi

* Palme Yayını / LYS Edebiyat Soru Bankası l Eklendi

• 2 yeni FEM Denge denemeleri ekledim arkadaşlar.

Fizik,Kimya,Biyoloji,Tarih,Coğrafya-2 gibi önemli derslerin denemeleri yok.
    Kesin çözün çok kaliteli deneme dediğiniz varsa ekleyelim. Keza soru bankası, konu anlatımda olur.

• * Sonuç Yayını / Matematik-Geometri Denemeleri [ LYS-1 ]

Arkadaşlar bu denemeyi ekledim. Bayağı merak ediyordum birazcık gördüm. Harbiden çözülesi bir deneme.

Birde F K B hucum hattına öneri bekliyorum. Sayısalcı dostlar gelsin

• * Endemik Yayını / LYS Matematik Soru Bankası

Kitap, kendi söylediklerine göre ''hedefi yüksek'' olanlara göre hazırlanmış. Gerçekten çok güzel sorular mevcut. Konularda kısa kısa notlar var. Kuralları vs verip 1-2 örnek çözmüşler bazılarında. Olasılık konusunda özel bir konu anlatım vardı. Bence bu kitabı son dönemlerde çözebilirsiniz. Harbiden sağlam.

* Endemik Yayını / YGS Matematik Soru Bankası

Buda YGS si. Sorularda abartı yok. ÖSYM iyi analiz edilmiş ''Problemlerde''. Buda sınava 1-1.5 ay kala çözülecek bir kitap türünden. Matematikte bu adamlar olmuş.

Her ikisinide ekledim listeye.

• Konu güncel mi acaba? Bu adı geçen kitapları sipariş edeyim mi? Bu sene mezun kalacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: uAhmetcanX

Değil kardeşim. Yeni müfredata uygun değil. Eski basım. Ama yinede yayınlar daha kaliteli oldu. Palme,Karekök,Apotemi kaynaklardan şaşmamak lazım.

Teşekkürler hocam. İlk önce antremanlarla matematik kitabını çözeceğim, daha sonra karekökten devam ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam çözmüştüm sanırım klasik olarak Matematik farklıydı ama çok ayırt edici değildi. Aklım da net kalmamış. Ama çözün derim. İmkan bulursanız Fem çözün. Genel denemeler de üstüne tanımıyorum ama son olayları biliyorsunuz işte. Bölüm denemeleri daha çok faydalı gibi geliyor sebebi de tek tek kalite olarak daha rahat inceleyebilmek. Genel denemeler de kaliteli yayınlar da ne varsa çözün Karekök,Palme şu bu hocam :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.