Şimdi Ara

ygs lys işte

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ygs2 sıralamam 34 bin. lysde 2000 çekebilirmiyim? okuldan 51 puan geliyor. lysme güveniyorum. eğer olmaz diyorsanız da en fazla kaç bine çekebilirim mf3te?

• Fulle yakin yapman lazim ilk 2 bin icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öha.
    Yaparsan alkışlarım
  • sercan4335 S kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim cevabınız için. sıkı bir çalışmayla mümkün mü sizce lys2de temelim var. eksiklerim şimdilik türev integral. diğer konulara hakimim. bol bol soru çözerek ve deneme çözerek mümkün mü sizce? bir de bu seneki sıralamalar hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Jengador kullanıcısına yanıt
    umarım alkışlarsın :)
  • İnşallah kardeşim. Yaparsın umarım
  • Jengador kullanıcısına yanıt
    eyvallah kardeşim. duacınızım.
  • Ben de 13 k dayım ilk 1000 e çekmek hedefim bakalım ne olacak
    Demem o ki istediğin sıradaki adamlar armut toplamıyo
    2 k daki adamlar şuan lysyi kaç kere hatmetmiştir

• quote:

Orijinalden alıntı: prs1200

teşekkür ederim cevabınız için. sıkı bir çalışmayla mümkün mü sizce lys2de temelim var. eksiklerim şimdilik türev integral. diğer konulara hakimim. bol bol soru çözerek ve deneme çözerek mümkün mü sizce? bir de bu seneki sıralamalar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Sınav saçmalıgın daniskasi ama her sene oldugu gibi lysde cok sey degisir bu sene baya bi sürpriz görücez gibi temelin saglamsa yapabilirsin neden olmasin cok zor bisey ama yapabilcek kapasiten varsa sıkı bir calismayla olur

• sercan4335 S kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim cevabınız için.
  • Super Man kullanıcısına yanıt
    dediğinde haklısın kardeşim fakat benim ygs kötüydü hep genel olarak. bende lysyi 2-3 defa bitirdim ygsden önce. lysm iyi temelim sağlam. hayırlısı artık ne diyelim. en fazla kaç çekebilirim peki sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: prs1200

dediğinde haklısın kardeşim fakat benim ygs kötüydü hep genel olarak. bende lysyi 2-3 defa bitirdim ygsden önce. lysm iyi temelim sağlam. hayırlısı artık ne diyelim. en fazla kaç çekebilirim peki sizce

Lys dediğin gibi 2-3 kere bitirdiysen 10 k ya kadar rahat çekersin sonrası zor ama imkansız değil

• Super Man kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.