Arkadaşlar nasl çalışmam lazım kaçar net yapmam lazım? MF'yim.
Günde 25 saat çalışmalısın
quote:
Orijinalden alıntı: Tam_Türk
Günde 25 saat çalışmalısın
nerden yazıon tuvaletten mi?
Burada bir kaç arkadaşın ters cevap yazma konusunda üstüne yok. Sonuçta ilk kez sınava girenlerin yanında tecrübeli olanlarda var ben şunu şunu yaptım ama zamanımı böyle kullansaydım daha iyiydi diyebilir,sadece danışmak için başlık açmış arkadaş ,sadece bu arkadaş için değil ama bazı konulardaki yorumlar acımasız ve bencilce. Şimdi istediğiniz gibi eleştirebilirsiniz.
Konu tekrarlarıyla zaman kaybetme. Düzenli soru çöz ve imkanın varsa etütlere katılıp çözemediklerini sor. Fazla kasmadan alabilirsin 400-420'ye kadar.
Kardeşim sadece düzenli çalış. Öss bir düzen işidir bunları hepiniz biliyorsunuz zatende. Eksik olduğun konulara yönelirsen çok daha iyi olur. Bildiğin bir konuyu 5 saat calisacagina bilmediğini 2 saat çalış. Şu anda tam şu aylar bilgi birikim ayı. Ygs ye yönelirken lys sakin ihmal etmeyesin. Mesela şu anda matematik 2 de tam trigonometri zamanı benim için. Ona kasmaya çalışıyorum.. Iş inan sende bitiyor. Buradaki bazı daha birey olamamış insanların mesajlarınada aldırış etme. Bir kaç tane çıkıyor şizofren böyle. Fatih Terimin dediği gibi şu aylarda "AMANSIZ" ol ki meyvesini alasın kardeşim. Mart şubat zaten deneme ayları olacak. Haftada 3 4 deneme çözmeye başlayacağız. Bu yüzden o zamana eksiklerin fazla kalmasın. Kendine belli bir puan sınırlaması koyma. Şimdiden başarılar derslerinde kolaylıklar dilerim.
yanlız meslek lisesiym baya bi açığım var türkçe sosyal 20-25 net geliyor ama mat geo ve fen'im sıfır. Konu çalışmam lazım ama çalışamıorum olmuyor hem bu sene stajda var.