Şimdi Ara

YGS/LYS DE İLK 1000 E GİRMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben 11 e geçtim şu andan itibaren sınava hazırlansam , böyle acayip bir şekilde ineklesem yaz tatillerin ve 15 tatillerde 8 saat okul zamanı 6 saat sınava hazırlansam(hemde okul,yazılılar felan) ilk 1000 e girmem mümkünüdür.
    9 ve 10. sınıfta hatırladığım bişe yok bir konu başlıkları işte.Bu yaz 9. ve 10 nun eksiklerini kapatmaya çalışırım diye düşündüm.Tm öğrencisiyim azimle üflesem mermeri delermiyim :)

• Tm ise girersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayisal olsan da girersin dedginin gibi calisirsan.Tabi kafa calisiyorsa.

• Annem gil komşulara çalışsa yapar çok zeki diyorlar bende öyle olduğumu düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembelinek

Annem gil komşulara çalışsa yapar çok zeki diyorlar bende öyle olduğumu düşünüyorum

• Sen okul zamanı her gün 6 saat çalış giremezsen paranı verip Koç'ta Sabancı'da okuturum ben, raad ol.
  • Yaparsan ilk 100

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sözelden ilk 100 için girenler
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım hiç gerçekçi ve uygulanabilir durmuyor rahat bıraksana kendini 11 in 2.donemi kastırmaya baslarsın yine yaparsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mercedes-

quote:

Annem gil komşulara çalışsa yapar çok zeki diyorlar bende öyle olduğumu düşünüyorum

bu laftan sonra çalışsanda farkeden bişey olmaz senin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rétribution

quote:

Orijinalden alıntı: -Mercedes-

quote:

bu laftan sonra çalışsanda farkeden bişey olmaz senin için

Billur geçiyorum hocam :)

• quote:

• quote:

/>
  • anladığım kadarıyla arkadaş geleceğin abilerinden, yapabilir
  • BLOK

• benimde 9-10 hiç yoktu 11-12de çalıştım ama düzenli çalıştım çalışmam çoğu zaman 3saati aşmadı ama 2 saatin altına da düşmedi önemli olan düzen ve bilinçli çalışmak çalıştıkça artık neyin gerekli olup olmadığı anlaşılıyor sana k.g. inş girersin okul ort kaç o da çok önemli
  • Kafan calisiyosa ve calismaktan gocunmuyorsan girersin. 11.sınıfta o seneyi iyi ogrenip YGS Mat bitirdim, yaz tatilinde yattim, 12.sinifta ise hayvan gibi calistim ve TM2 468.yim.
  • Muhammed ümmetiyiz

“Milyonlarca insanın kalbine tartışmasız hakim olmuş birinin hayatını öğrenmek istiyordum. Okuyunca kesin olarak inandım ki, o yıllarda İslamın bir yer kazanmasında kılıcın bir rolü yoktu. Peygamberin tam olarak kendini geri planda bırakması, sözüne sedakati, vicdanlılılığı, onu takip edenlere ve dostlarına özverisi, yiğitliği, korkusuzluğu, üstlendiği görevde Allah`a tam güvenmesi kesin ve yalındı. Bu özelliklerle bir zorluğun üstesinden gelmek için ille de kılıç taşımak gerekmiyordu… Peygamberin hayatını anlatan kitabın ikinci cildini bitirdiğimde, bu muazzam hayata dair daha fazla okunacak bir şey olmayışından dolayı son derece üzgündüm…”

Mahatma Gandhi, ‘Young India,’1924.
  • mal olmayan insan gibi 1 sene calısmayla ilk 5 bine girer iki sene calısma ve iyi bi obp ile ilk 1000e girer
  • quote:

Orijinalden alıntı: touen

benimde 9-10 hiç yoktu 11-12de çalıştım ama düzenli çalıştım çalışmam çoğu zaman 3saati aşmadı ama 2 saatin altına da düşmedi önemli olan düzen ve bilinçli çalışmak çalıştıkça artık neyin gerekli olup olmadığı anlaşılıyor sana k.g. inş girersin okul ort kaç o da çok önemli

Teşekkürler inşallah girerim.Boğaziçi İşletme istiyorum bunu kazanmak için elimden geleni yapmaya hazırım.9. ve 10. sınıf ortalamam 65.67 bunu 2 yılda 80 e çekmeye çalışıcam.Şu andan itibaren çalışmaya başladım.Yeni şehirdışına taşındığımız için bir arkadaş çevrem yok henüz.Eski arkadaşlarla Skype ile görüşüyorum.O konuda rahatım rahatsız edebilecek fazla kimse olmuyacak.
  • olm adam dalga geçiyo ciddi ciddi cevap veriyonuz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.