Şimdi Ara

YGS + LYS COĞRAFYA SORU BANKASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
3
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İçinde hem LYS hem YGS konuları olan Coğrafya soru bankası ve ayrıyeten konu anlatımlı kitap önerir misiniz ?

Sizce hangisi iyi ?

• birey b var çözümlü ygs+lys konuları mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elonardo

birey b var çözümlü ygs+lys konuları mevcut.

Soru bankası mı konu anlatımlı mı ikisi de mi ?

Bu arada kitaptaki soruların iyi olması da önemli. İyi mi sizce ?
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    hocam öncelikle tm değilim ama tmcilere soru çözdüğüm oluyor coğrafyam iyidir :D
    coğrafya s.b. incelediklerim arasında en beğendiklerim birey b, bilfen lys, karekök ve limit bu kitaplardan herhangi 2 sini çözüp tekrar+deneme gidersen hatrı sayılır bir net yaparsın. lys konu anlatımlı coğrafya incelemedim ona tmci arkadaşlar yardımcı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elonardo -- 25 Mart 2017; 1:55:38 >
  • quote:

hocam öncelikle tm değilim ama tmcilere soru çözdüğüm oluyor coğrafyam iyidir :D
    coğrafya s.b. incelediklerim arasında en beğendiklerim birey b, bilfen lys, karekök ve limit bu kitaplardan herhangi 2 sini çözüp tekrar+deneme gidersen hatrı sayılır bir net yaparsın. lys konu anlatımlı coğrafya incelemedim ona tmci arkadaşlar yardımcı olur.

Palmeyi incelediniz mi ?

2 tane soru bankası çözemem maalesef sonuçta 24 soru ve 24 soru için 2 soru bankası fazla bence. 1 tanesini bitirsem yeter gibi. Geriye kalan zamanımı diğer derslere ayırmak istiyorum.

Bu yazdığınız 4 kitaptan bana lazım olan YGS+LYS tüm konulardan testler olması.

Ve sanırım 4ünden en çok Birey B öneriyorsunuz ? Birey B YGS+LYS mi?

• En çok bireyi önermiyorum yazdıklarım arasında soldan sağa detay artıyor. Birey b başlangıç olarak güzel kitap ayrıca video çözümlü ygs+lys konuları mevcut soruları brycepte.com dan inceleyebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

En çok bireyi önermiyorum yazdıklarım arasında soldan sağa detay artıyor. Birey b başlangıç olarak güzel kitap ayrıca video çözümlü ygs+lys konuları mevcut soruları brycepte.com dan inceleyebilirsin

Fazla detay demek ÖSYM tarzı demek değil bunu zaten biliyorsunuz

Hangisi ÖSYM sorularına en yakını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    Limit soru tutturmada en iddialı yayın çok soru tipi koymuşlar illa tutuyor :D

• Evrensel iletişim yayınları kardeşim harikadır

• smy var ya da simya tam olarak nasıl geçtiğini bilmiyorum geçen sene çözmüştüm sorular güzeldi bilgi de var yorum da ama çok fazla soru yok sanırım yani zaten ygs lys olunca soru sayısı az oluyo, bi incele derim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.