Şimdi Ara

YGS-LYS 2015 AÇIKLAMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi bende sınavı kötü geçmiş olan kişiler arasındayım ygsde 25k beklerken 15k geldi lysde matta 35-38 arası geoda 18-19 bekliyorum. Bu sınavların bize çok zor gelmiş geçmiş en zor sınav gibi yorumlar yaptırması çok doğal bu yorumların altında yatan neden dershanelerdeki sınavların geçen yılkine nazaran daha kolay yapılması zamanlar güvendere körfeze hazırlattırıldı 40+ yapmak çok zor olmadı finalde ise durum töderden belli oldu.Bu durum bizde 40-45 i normal görme gibi bir yanılsama oluşturdu ben sınavın zor olduğuna karşı deilim ancak geçen yılın 20ksı aynı netle 15k yapar gibi düşünün yani 10klar 40kya 40klar 10kya okadar kolay düşecek gibi bakmayın olaya açıklamam budur katılan olur bu görüşe katılmayan olur ama durum bence böyle.

• Iyi de sen kimsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş kusura bakmada forumdaki çoğu kişi sallıyor böyle olursa bizim forum doldurcak ilk 5 bini bence mat +30 geo +13 14 çok ciddi hedefi olmayanlar için yeterli ayrıca ygs açıklanmadanda kimsenin beklemediği sıralamalar geldi geçen senenin 15 binincisi bu sene 10 bin olabilir ben şahsen hiç şaşırmam
  • eminç E kullanıcısına yanıt
    fen lisesinden mezun ilk yıl 35k olup gitmedim 2.yıl hazırlanıyorum yeterlimi görüş sonuçta gerçekçi ve moral için yazılan bi yazı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strange55

fen lisesinden mezun ilk yıl 35k olup gitmedim 2.yıl hazırlanıyorum yeterlimi görüş sonuçta gerçekçi ve moral için yazılan bi yazı

Bunlari konusmak tamamen gereksiz bir mezu olarak bunun farkinda olmalisin burda herkes bi heyecanla yaziyor ediyor birbirine siralama tajhmininde bulunuyor ki tamamen gereksiz bir durum 2 hafta sonra sonuclar aciklanacak laf kalabaligindam baska bisey degil forumda donen muhabbet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ygs 2014 Türkçe eser sorusu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.