Şimdi Ara

YGS-LYS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Önemli bir sorum var bu yıl veya önceki sene sınavlara girmiş arkadaşlar için şimdi ben seneye 12. Sınıfın bu yazı değerlendireceğim bitirdiğim YGS dersleri var ama tekrar etmeyince unuttum Türkçe felsefe kimya bitti biyoloji ise bitmek uzere bunları bitirdim tekrar etmem lazım. Şimdi ben tıp istiyorum asıl sorum şu ben bu yaz hem YGS hem LYS yi bitirebilir miyim ? Bitirebilirsem kaç saat çalışmalıyım.Evet dershaneye gidiyorum ama daha rehber öğretmenler belli olmadı ben önceden bilgilenmek istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir yazda bitmez.Zaten lys mat raat 2 ay alır en az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alik01

Merhaba arkadaşlar
    Önemli bir sorum var bu yıl veya önceki sene sınavlara girmiş arkadaşlar için şimdi ben seneye 12. Sınıfın bu yazı değerlendireceğim bitirdiğim YGS dersleri var ama tekrar etmeyince unuttum Türkçe felsefe kimya bitti biyoloji ise bitmek uzere bunları bitirdim tekrar etmem lazım. Şimdi ben tıp istiyorum asıl sorum şu ben bu yaz hem YGS hem LYS yi bitirebilir miyim ? Bitirebilirsem kaç saat çalışmalıyım.Evet dershaneye gidiyorum ama daha rehber öğretmenler belli olmadı ben önceden bilgilenmek istedim.

tıp istiyorsun ygs çalışmana anlam veremedim. dersanelerin de en büyük yanlışı burda adam iyi bir üniversite kazanmak için sana geliyor 6 milyar sayıyor ama sen ona aylarca ygs çalıştırıyorsun çocuğun kafası gidiyor lys zamanı da çalışmamaya başlıyor dersleri asıyor. ygsyi bi kenara itip şimdiden lys çalışmaya başlarsan her türlü tıpa girersin bana güven

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.