Şimdi Ara

YGS Kimya ve Biyoloji Ayrıntı Notlarım=

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
10
Favori
1.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Denemelerden çıkarttığım yanlışlardan notlar oluşturdum,, Kimyanın 2. sayfasını da şu an yazmaya devam ediyorum, bitirdikçe upload ediceğim,

özellikle şu ince kıl ayrıntı sorulardan elde ettiğim bilgiler var :) Ufak hatalar olabilir, yazım da baya kötüdür

Kimya 1.

Biyoloji 1.

Not: Bazı bilgileri kitapta bulamadığım için wikipediadan veya internetten kaynaklardan baktım, o yüzden yanlışlar olabilir. Düzeltirseniz sevinirim :)

• teşekkürler devamını bekliyorum
  • Devamini bekliyoruz eline saglik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karaciğerin enzim salgilamadigindan emin misin safra enzim değil mi? Orda bi hata olmus sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Castiel_

Karaciğerin enzim salgilamadigindan emin misin safra enzim değil mi? Orda bi hata olmus sanirim

Evet onu az önce okuyunca farkettim, direk sorudan çevirdiğim için soruda Karaciğer enzim salgılamazlı bir şık doğruydu sanırım ona itinaden yazmışım, dediğim gibi bazı hatalar olabilir .. Bazı cümleleri de kendi anlayabileceğim türden yazdığım için belki orada da başka bir anlam ifade etmişimdir çünkü foruma koymayı planlamıyordum :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cloudmark

quote:

Karaciğerin enzim salgilamadigindan emin misin safra enzim değil mi? Orda bi hata olmus sanirim

Evet onu az önce okuyunca farkettim, direk sorudan çevirdiğim için soruda Karaciğer enzim salgılamazlı bir şık doğruydu sanırım ona itinaden yazmışım, dediğim gibi bazı hatalar olabilir .. Bazı cümleleri de kendi anlayabileceğim türden yazdığım için belki orada da başka bir anlam ifade etmişimdir çünkü foruma koymayı planlamıyordum :P

Tahmin ettim ztn hormon salgilamaz kismi doğru o yüzden yazdin galiba

• Takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayt matematik ilk sorular
    5 yıl önce açıldı
    kimya ve geometri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Safra enzim değildir. Kimyasal değil fiziksel sindirim yapıyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Safra enzim değildir. Kimyasal değil fiziksel sindirim yapıyor zaten.

fiziksel olmasina ragmen enzim saniyordum netten baktim safra enzim degilmis

• ddt organikmiymiş vay
  • resimlerin isimlerinin fatiha olması? Dafuq?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cloudmark

quote:

ötrofikasyon da azot vs ... ne yazmışın oraya okuyamadım .

bu arada güzel not çıkarmışsın bende senin gibi yapıyorum. Tebrik

• Allah razı olsun

• hocam nasıl çıkartıyorsun bunları ? biraz daha detaylı anlatır mısın? bende çıkartmayı düşünüyorumda?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.